column

Het is lente, en hoe…

Het is lente, en hoe…

01-05-2020

De wereld ziet er volledig anders uit dan een paar weken geleden. Door Covid-19 en de maatregelen als gevolg daarvan staat het normale leven behoorlijk op zijn kop. Heel veel activiteiten zijn uitgesteld, zo ook de cursus “Stop lijnen, begin met eten” en dat is jammer. Maar het is nu hoe dan ook lente.

Heb je vragen? Bel dan gerust je diëtist, ook voor een telefonisch consult. Beeldbellen, b.v. met Whatsapp, kan ook!

Het is wellicht goed om je af te vragen hoe je deze periode zo goed en plezierig mogelijk doorkomt. Partners zijn nu in veel gevallen allebei thuis, evenals de kinderen. Ouders zijn onderwijzers, sportscholen zijn gesloten, sociale activiteiten zijn stopgezet. Het vakantiegevoel, maar ook de verveling, dringt zich aan je op. Dan hoor je het eerst fluisteren en dat fluisteren wordt hoe langer hoe luider: snoepen, snacken, snaaizin, lui op de bank met Netflix en wijn… Het maken van keuzes, de juiste keuzes, zal in deze periode ernstig worden getest. Altijd de juiste keus maken lukt hierin misschien niet voor 100%, maar met een plan wel voor 80%.

De vraag is: hoe ga jij ermee om? Wat kan je wel! Hoe kan je in beweging blijven in en rondom huis? Wat kan wel! Hoe kan jij jezelf helpen om verstandige voedingskeuzes te blijven maken? Wat kan wel! Wat kan jou helpen om de stress de baas te blijven en ontspanning te zoeken? Wat kan wel! Kortom: het is dan wel de corona-periode, maar de dagen worden langer, de zon schijnt en je kunt weer de tuin in of je balkon op. Je kunt met je eigen gezinnetje bepalen hoe actief je bent, wat je wel of niet inkoopt en wat je wel of niet eet. Je kan samen leuke nieuwe en gezonde snacks en tussendoortjes bedenken. Ben creatief! Heb je een leuk “Lente in huis recept”, stuur het dan via Facebook @DietistGraveJennifervanderreijden.

Als diëtist is Jennifer specialist op het gebied van gezonde voeding. Met haar voedingsadvies kijkt zij naar jou als persoon, jouw gezinssituatie en leefstijl. Hier wordt het voedingspatroon op aangepast. Jennifer leert je zo gezonde keuzes te maken en alternatieven te zoeken en vooral lekker te blijven eten. Wanneer een voedingspatroon goed bij je past en je het lekker vindt, houd je gezond eten het beste vol.

Wederik 18 Grave | 0486-475781 | info@jennifervanderreijden.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11088 Dive & Air / Duikflessenvullen.nl