Column

Wat maakt jouw leven de moeite waard?

Wat maakt jouw leven de moeite waard?

01-08-2020

Wat doet deze zin met je? Maakt het je onrustig of juist tevreden? Of word je je er misschien van bewust dat je het eigenlijk niet precies weet?

Laten we dan beginnen met een aantal universele basisbehoeften van mensen als een soort checklist.

Veiligheid/zekerheid (vertrouwen dat je ergens op terug kunt vallen); Variatie/uitdagingen (niet teveel maar zeker niet te weinig); Erkenning (gezien en gehoord worden); Verbinding ervaren (ons geliefd voelen); Groei is een natuurwet (dat wat niet groeit gaat dood); We willen een bijdrage zijn aan het grotere geheel (geven voorbij je eigen behoeften).

Wist je ook dat dat 4 op de 10 mensen hun werk als niet zinvol ervaren? Zo blijkt uit onderzoek van Schouten en Nelissen (2017). En dat meer dan een miljoen mensen het gevaar lopen op een burnout of andere werkgerelateerde psychische aandoeningen? Deze basisbehoeften hebben we ook nodig om ons werk als zinvol te ervaren. Hoe zou het zijn om hier mee aan de slag te gaan met een professioneel team? In september starten we met een kennismakingsworkshops ‘vergadering met jezelf’. Voor iedereen die zichzelf op de agenda wil zetten en bereid is daadwerkelijk en oprecht hier aan te werken.

Wil je meer informatie? Kijk op onze website www.kundaliniyogalinda.nl of mail naar info@kundaliyogalinda.nl Sat Nam Linda en Jan Hidde

Linda houdt zich al meer dan dertig jaar bezig met yoga, maar toen zo’n vijf jaar geleden Kundalini-yoga in haar leven kwam, voelde ze pas echt dat ze haar pad gevonden had. We hebben tegenwoordig ongelimiteerd toegang tot kennis, maar vergeten dat we al een oneindige bron van wijsheid binnen in ons hebben. Want als je om je heen kijkt, lijken we niet gelukkiger, gezonder en tevreden. Voor jezelf leren zorgen is voor ons allemaal een lifetime job, van daaruit kun je steeds ruimhartiger geven. Kundalini yoga heeft hier krachtige en mooie technieken voor.

Kundalini Yoga Linda | Linda en Jan Hidde Landstra | 06-19300945 | www.kundaliniyogalinda.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09062 - Salas Catering