bruisende zaken

Een fietsenwinkel waar je je thuis voelt

Een fietsenwinkel waar je je thuis voelt

01-09-2020

Al derig jaar is Thijs Hendriks Tweewielers een begrip in Wanroij en omstreken. Thijs begon heel klein met zijn fietsenwinkel, maar al na vier jaar verhuisde hij naar zijn eigen pand. In de jaren die volgden maakte hij een grote groei door. Nu is hij samen met zijn vrouw Angelique en hun neef Rob eigenaar van een fietsenwinkel van 1250 m².

“Mensen komen vanuit de wijde omgeving naar onze winkel”

 

De juiste fiets voor iedereen

Of je nu een schoolfiets zoekt of een fiets met lage instap, bij Thijs Hendriks Tweewielers ben je ervoor aan het juiste adres. E-bikes, stadsfietsen, race- en ATB-fietsen, je vindt het er allemaal. Mensen komen vaak van ver voor de fietsen van de merken Specialized en Bianchi, maar daarnaast verkoopt Thijs ook fietsen van reguliere Nederlandse merken, zoals Koga, Gazelle, Batavus, RIH, Cortina en Sparta.

De allerbeste service

Naast een mooie showroom beschikt Thijs Hendriks Tweewielers ook over een grote werkplaats. Hier verzorgen ze onderhoud en reparaties. Ook bieden ze een gratis haal- en brengservice. Dankzij deze werkplaats ben je zeker van een uitstekende nazorg. Wanneer er iets mankeert aan jouw fiets, wordt deze snel en vakkundig gerepareerd.

Gezellige sfeer

In de winkel van Thijs Hendriks Tweewielers profiteer je altijd van optimale klantvriendelijkheid. Er hangt een warme sfeer en de koffie staat altijd klaar. Je wordt er netjes geholpen door een professioneel team van specialisten. In het hoogseizoen (van maart tot oktober) zijn er vijftien elektrische testfietsen. Deze kun je het hele weekend uitproberen, zodat je zeker weet dat de fiets bij je past.

 

Kom langs en ervaar zelf de warme sfeer!

Eigenaren: Thijs, Angelique & Rob Hendriks Lepelstraat 17, Wanroij 0485-451773 www.thijshendriks.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09062 - Salas Catering