bruisende zaken

Maatwerk maakt mooier!

Maatwerk maakt mooier!

01-11-2020

Arts Keukens bestaat ruim 46 jaar en daar zijn wij erg trots op. Bezieling, beleving en emotie. Sinds 1973 zijn dit de drie belangrijkste pijlers onder ons succesvolle concept.

“Wij creëren het thuisgevoel”

Wij, Silfran en Marian Peeters, zijn de gezichten achter het bedrijf. Samen met ons team van ontwerpers, meubelmakers en monteurs creëren wij uw droomkeuken en/of maatwerk-interieur.

Maatwerk keukens

Wij maken alles op maat en streven naar een goede kwaliteit en service. Het grootste voordeel van een maatwerk keuken is dat deze perfect past en dat je je geen zorgen hoeft te maken over puzzelen met standaard maten, materialen en kleuren.

Wat wij doen

Bij ons kun je je droomkeuken waar laten maken.

We maken keukens in verschillende stijlen, kleuren en maten, helemaal naar jouw wens. Wij denken en helpen graag mee om gezamenlijk jouw droomkeuken te ontwerpen.

Kom je er maar niet uit hoe je je keuken graag wilt hebben? Kom dan naar onze toonzaal en we helpen je graag verder.

Tot ziens bij Arts Keukens.

 

Arts Keukens bestaat ruim 46 jaar

Eigenaren: Silfran en Marian Peeters | Veldweg 6, Rijkevoort | info@ak.nl | 0485-573194 | www.ak.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11088 Dive & Air / Duikflessenvullen.nl