column

Coronawinterslaap

Coronawinterslaap

01-11-2020

Wij komen langzaam uit de coronawinterslaap. Wat is er allemaal gebeurd de afgelopen periode? Of misschien wat is er niet gebeurd de afgelopen periode. Het is maar net hoe je het bekijkt. Je hoort bijvoorbeeld veel over de “coronakilo’s”. De “coronakilo’s”, zoals ze bijna liefkozend worden genoemd, moeten er weer af. De sportscholen zijn weer open, maar de terrasjes ook. Hmm, waar kies je dan voor hè.

Neem contact op via 06-22108748 of info@jennifervanderreijden.nl en wij plannen een afspraak in.

 

Ben je goed bezig geweest… prima Doe de test!

Ik heb meer gefietst, gewandeld of andere activiteiten gedaan tijdens de lockdown Ik heb minder gesnoept tijdens de lockdown Ik kies nu 75% voor de sportschool en 25% voor een terrasje Ik heb veel leuke dingen gedaan en ga nog veel doen maar geen van de bovengenoemde drie punten.
 

Bij drie keer ja of meer ben je goed bezig geweest.

Bij twee keer nee of meer moet je aan de bak.
 

Als je gezond bent en kan genieten van de zomer die een paar weken geleden gestart is, wat let je om ook de oude coronakilo’s weg te werken en de winterslaap in te ruilen voor fris, wakker, gezond en actief zijn.

Diëtist en leefstijlcoach Jennifer van der Reijden kan je helpen om die coronakilo’s weg te werken en je winterslaap om te zetten in een zomerboost.

Als diëtist is Jennifer specialist op het gebied van gezonde voeding. Met haar voedingsadvies kijkt zij naar jou als persoon, jouw gezinssituatie en leefstijl. Hier wordt het voedingspatroon op aangepast. Jennifer leert je zo gezonde keuzes te maken en alternatieven te zoeken en vooral lekker te blijven eten. Wanneer een voedingspatroon goed bij je past en je het lekker vindt, houd je gezond eten het beste vol.

 

Wederik 18 Grave | 0486-475781 | info@jennifervanderreijden.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09062 - Salas Catering