bruisende zaken

Passie voor nagels

Passie voor nagels

01-11-2020

Ooit begon ze als nagelstyliste, maar inmiddels doet Sheron Ploegmakers, eigenaresse van Sher Nail Products, nog veel meer. Ze runt een webshop en groothandel in ‘nail products’ en verzorgt opleidingen en workshops voor anderen die het vak willen leren. “Maar daarnaast verzorg ik ook nog gewoon zelf behandelingen in mijn nagelstudio.”

Sheron is officieel gediplomeerd urban nails docent en mag hierdoor ook opleidingen in haar mooie vak verzorgen. Allround opleidingen, maar ook losse modules en trainingen. Klinkt dit als iets voor jou? Neem dan voor meer informatie een kijkje op www.shernailproducts.nl.

Sheron geniet elke dag van haar werk. “Ik vind het heerlijk om mijn klanten met mooi verzorgde nagels weer naar huis te laten gaan en ook het overdragen van mijn passie op anderen die het vak willen leren is ontzettend mooi om te doen. In beide disciplines kan ik mijn creativiteit kwijt en de afwisseling zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is.”

Nagels en meer…

Van kunstnagels tot nailart en van gelpolish tot een nagelbijtarrangement, Sher Nail Products biedt het allemaal. “Maar dat is nog niet alles. Bij mij in de salon kun je namelijk ook terecht voor een heerlijke voetenspa en dankzij mijn samenwerking met allround schoonheidsspecialiste Marjan Thijssen van Beauty Atlas, ben je hier ook aan het juiste adres voor diverse schoonheidsbehandelingen. Dat alles onder één dak.”

Stapje extra

Sheron is met recht trots op alles wat ze in de afgelopen jaren heeft bereikt. “En ik heb nog zoveel nieuwe plannen”, vertelt ze lachend. “Voorop staat echter altijd dat iedereen bij ons zo goed mogelijk geholpen wordt. Dat geldt zowel voor de klanten van de webshop en de groothandel als voor de mensen die een bezoekje brengen aan mijn nagelstudio. Ik zet graag een stapje extra en leg mijn klanten volledig in de watten, zodat ze tevreden weer naar huis gaan.”

Sher Nail Products Steenstraat 106-N, Boxmeer | 06-51600217 | Eigenaar: Sheron Ploegmakers | www.shernailproducts.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09062 - Salas Catering