column

Een frisse start

Een frisse start

01-01-2021

2021, een frisse start. Een nieuw jaar geeft altijd het gevoel van een frisse start maar dit nieuwe jaar geeft in veel opzichten echt dat gevoel.

Neem contact op via 06-22108748 of info@jennifervanderreijden.nl en wij plannen een afspraak in.

We hopen dat de lockdown snel voorbij is, dat je weer met elkaar kan knuffelen, weer normaal zonder reserveringen naar de sportschool kan enz. COVID-19 heeft voor veel mensen op verschillende niveaus verdriet gebracht en de neiging om dat er af te schudden is bij net zo veel mensen groot.

Zoals zo vaak gaat dat eraf schudden niet altijd even makkelijk. Wat kan helpen is werken aan jezelf. Als jij jezelf prettiger, sterker en lekker in je vel voelt, kan je meer aan. Je kan wellicht plannen maken over hoe je 2021 sociaal, geestelijk en lichamelijk gezonder wil inrichten.

Hoe je dat doet: Maak verstandige voedingskeuzes en kies voor iets superlekker op zijn tijd Heb een doel. Niet alleen in cijfers op de weegschaal maar ook een mentaal doel Hou jezelf fit door te fietsen, lopen, wandelen en/of sporten maar ook door te rusten. Ruim er bewust tijd voor in. Relax, neem tijd om te chillen op welke manier dan ook.

Als leefstijlcoach en diëtist wil ik je ook in het nieuwe jaar wegwijs maken door het woud van voeding en diëten en je helpen om je leefstijl op een voor jouw op maat gemaakte manier aan te passen. De voordelen in de praktijk bij Jennifer van der Reijden zijn dat er geen wachtlijsten zijn, er een diagnose gesteld wordt en samen met jou, rekening houdend met je persoonlijke situatie, een behandelplan gemaakt wordt. Je krijgt tevens een persoonlijk voedingsadvies mee.

Neem gerust contact op via 06-22108748 en wij plannen een afspraak in.

Een goed nieuw jaar.

Als diëtist is Jennifer specialist op het gebied van gezonde voeding. Met haar voedingsadvies kijkt zij naar jou als persoon, jouw gezinssituatie en leefstijl. Hier wordt het voedingspatroon op aangepast. Jennifer leert je zo gezonde keuzes te maken en alternatieven te zoeken en vooral lekker te blijven eten. Wanneer een voedingspatroon goed bij je past en je het lekker vindt, houd je gezond eten het beste vol.

Wederik 18 Grave | 0486-475781 | info@jennifervanderreijden.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11088 Dive & Air / Duikflessenvullen.nl