bruisende zaken

Opleidingen nagelstyling

Opleidingen nagelstyling

01-09-2021

Ik geef je graag meer uitleg over de opleidingen die je bij Sher Nailproducts kunt volgen om je kennis te verbreden. Ben je al nagelstylist en wil je perfectioneren, of wil je gaan starten met ons mooie vak? Het maakt helemaal niet uit voor iedereen zijn er geschikte opleidingen te volgen bij Sher Nailproducts. Opleidingen bij Sher Nailproducts worden afgestemd op jouw wensen.

Alle opleidingen worden gegeven vanuit het lesprogramma van Urban Nails. Urban Nails is gevestigd in Pelt, België, het is een kwaliteitsmerk met een groot assortiment. Bij Urban Nails worden hoge eisen gesteld aan kwaliteit van producten en opleidingen.

Wat bieden wij?

Opleidingen in groepen van maximaal vier deelnemers om iedereen de aandacht te kunnen geven die hij/zij verdient. Een volledige opleiding voor de nieuwe nagelstyliste, welke bestaat uit drie modules (acryl – (neXt) gel – gelpolish). Een prof-opleiding voor de ervaren nagelstyliste, welke ook bestaat uit 3 modules (acryl – (neXt) gel – gelpolish). Losse modules die je kunt volgen, bijvoorbeeld alleen acryl of (neXt) gel. Je bepaalt zelf waar jouw interesse ligt en welke opleiding je graag wilt volgen.

Opleidingen zijn:


• Drie-daagse training naar perfecte nagels
• Allround opleiding
• Allround professional opleiding
• Losse module Acryl / Gel
• Soak-off gelpolish opleiding

Perfectie trainingen

Dit zijn dé trainingen voor ervaren nagelstylistes om de puntjes op de te zetten. Wil je jezelf nog verder ontwikkelen en mee doen met de nieuwste trends! Dan ben je bij ons op het juiste adres.

Kijk op www.shernailproducts.nl voor diverse opleidingen en pakketten.

Steenstraat 106-N, Boxmeer | 06-51600217 | Eigenaar: Sheron Ploegmakers | www.shernailproducts.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09062 - Salas Catering