column

Altijd al gitaar willen spelen?

Altijd al gitaar willen spelen?

01-09-2022

Je muzikale vaardigheden willen uitbreiden? Net dat beetje extra hulp nodig bij het komen tot de volgende stap?

Breid je muzikale kennis uit, versterkt je motoriek en geeft muzikaal plezier

Gitaar is een veelzijdig instrument. Het geeft de mogelijkheden tot het spelen van akkoorden om je eigen of andermans zang te begeleiden. Maar ook het spelen van solo’s van bekende popliedjes of mooie Spaanse of Zuid-Amerikaanse stukken is mogelijk.

Er kan zonder enige voorkennis al gestart worden. In de lessen wordt het noten lezen en alles daaromheen behandeld. Akkoordspel komt snel aan bod en vele melodieën van bekende liedjes zullen voorbijkomen om uiteindelijk bij meerstemmig gitaarspel uit te komen.

De lessen worden gegeven door ervaren en professioneel docent Marcus de Jong. Hij geeft wekelijks gemiddeld honderd leerlingen les, die allemaal de kneepjes van de gitaar willen leren. Hierbij komen beginners op les, maar ook vergevorderde leerlingen van alle leeftijden. De jongste leerling begint al op zijn vijfde jaar.

 Kriebelde het al een tijdje om gitaar te spelen?  Nieuwsgierig geworden? Maak dan nu gebruik van de actie en volg 4 gratis verkenningslessen inclusief gitaar. Meld je aan voor het maken van een afspraak.

Volg 4 gratis verkenningslessen inclusief gitaar bij gitaarschooldegitarist.nl 06 421 487 52 degitarist@hotmail.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09062 - Salas Catering