bruisende zaken

Maak een punt van je voetzorg!

Maak een punt van je voetzorg!

01-10-2022

Ik ben Elly Wolfraad. Als medisch pedicure en sportpedicure ben ik gedreven om zowel preventief als probleemoplossend te werken. Ruime ervaring (gediplomeerd pedicure sinds 2003) en regelmatige bijscholing resulteert in vakbekwame, voetverbeterende behandelingen en gespecialiseerde voetzorg op maat. In mijn praktijk wordt gewerkt met professionele apparatuur, volgens de actuele richtlijnen en beroepscode van de voetverzorgingsbranche. De praktijk bevindt zich op de begane grond en is makkelijk toegankelijk voor rolstoelgebruikers. U bent van harte welkom!

Jouw voetprobleem vakkundig opgelost!

Ons hele leven worden we door onze voeten gedragen...dat zou op zich al reden genoeg moeten zijn om ze in goede conditie te willen houden.

Helaas gebeurt dit vaak te laat... pas als we ‘last’ of ‘pijn’ ervaren, gaan we op zoek naar een oplossing: wellicht op zoek naar een pedicure.

In principe zou iedereen zelf zijn voeten moeten kunnen verzorgen: Nagels knippen, vijlen, eventueel eelt weghalen met een puimsteentje.

Internet staat er vol mee: hoe zelf goed voor je voeten te zorgen.

Heel belangrijk is om ook je voeten regelmatig te verzorgen met een (voet)crème. Dat houdt de huid gehydrateerd en sterk, en dus minder toegankelijk voor “schade” van buitenaf.

Ik vergelijk het altijd met de verzorging van je mooie leren schoenen: om deze mooi te houden, verzorg je het leer met een passend product.

WAAROM ZOU JE DAN NIET OOK DE HUID VAN JE VOETEN VERZORGEN?

In mijn praktijk richt ik mij in het bijzonder op probleemoplossende behandelingen bij voet-gerelateerde huid- en nagelproblemen, en behandelingen van kwetsbare risicovoeten.

We spreken van risicovoeten als de persoon in kwestie bekend is met Diabetes, Reuma of Oncologische behandelingen heeft ondergaan.

Deze aandoeningen (of hun behandelingen) kunnen voetproblemen veroorzaken, die speciale aandacht en achterliggende kennis van de pedicure nodig hebben.

Wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met me op!

Voeten verdienen aandacht!

0485-844470 www.barrevoetsmppcuijk.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11088 Dive & Air / Duikflessenvullen.nl