bruisende zaken

Passie voor nagels

Passie voor nagels

01-11-2022

Ben jij op zoek naar een uitgebreide, praktijkgerichte (allround) nagelstyliste opleiding waarbij je goed begeleidt wordt? Of ben jij al een ervaren nagelstyliste maar wil je je kennis uitbreiden?

Bij Sher Nailproducts adviseren we je graag in de mogelijkheden van al onze nagelstyliste opleidingen. De opleidingen die wij aanbieden: - Prof Allround (gelpolish, acryl, next gel) - Opleiding (fiber) gel - Opleiding acryl - Opleiding next gel - Opleiding soak-off gellak (gelpolish) De groepen zijn klein, met maximaal 4 personen. Op deze manier hebben we voor iedereen de benodigde aandacht. Gedurende de opleiding leer je alles over de anatomie en pathologie van de nagel. Je neemt deel aan proefexamens en krijgt uiteindelijk een diploma. Instappen bij een opleiding is mogelijk in overleg.

Uw nagelgroothandel met producten zoals Urban Nails Moyra en Barbicide. Voor advies staan we graag voor u klaar.

U kunt ook shoppen op www.shernailproducts.nl

Bij bestellingen boven €50 gratis verzending en bij elke bestelling een leuk cadeautje.

Sher NailProducts Steenstraat 106-N, Boxmeer | 06-51600217 | Eigenaar: Sheron Ploegmakers | www.shernailproducts.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11088 Dive & Air / Duikflessenvullen.nl