BRUISENDE COLUMN

De R is weer in de maand!

De R is weer in de maand!

01-10-2017

Schoonheid zit van buiten, maar ook van binnen

Het drukke leven van alledag maakt het soms lastig om voldoende groenten en fruit te eten. Daarnaast is gezond en gevarieerd eten nog geen garantie dat we iedere dag precies de benodigde voedingsstoffen binnenkrijgen. Met TYRO Nutraceuticals vult u uw dagelijkse voeding optimaal aan.


De ultra geconcentreerde, essentiële voedingsstoffen zijn niet alleen goed voor uw algemene gezondheid, maar zorgen ook voor maximaal functioneren, vernieuwen en herstellen van de huid. TYRO Nutraceuticals bevatten geavanceerde huideigen nutriënten in combinatie met vitaminen en mineralen die nodig zijn voor een mooie en gezonde huid. Innovatieve voedingssupplementen voor een perfect gevoede huid en ultieme huidverbetering van binnenuit.


Superfoods zijn een goede aanvulling om het lichaam en de huid van meer antioxidanten te voorzien. Superfoods zijn natuurlijke voedingsmiddelen die hoge concentraties vitamines, mineralen en sporenelementen bevatten. Ze bevatten daarnaast een grote hoeveelheid antioxidanten die helpen het lichaam en de huid te beschermen tegen schadelijke vrije radicalen.


Tyro Orac

10.000 Superfood 

30 caps; €29,- 

gehele maand oktober 2e pot

50% korting!


De voedingswaarde in Tyro Orac Superfood is vergelijkbaar met de anti-oxidanten kracht van 1,13 kg broccoli, 60 gram acai bessen, 100 koppen groene thee, 500 gram spinazie, 4,5 kg appels, 2,2 kg grapefruits, een pond zwarte bessen en 350 gram rozijnen. Bevat Spectra™ Total ORAC, een state of the art combinatie van 35 soorten fruit, groenten en kruidenextracten voor de krachtigste vrije radicalen bestrijders uit de natuur.


Ook verkrijgbaar;

Tyro Supreme Anti-Age (bij rimpels en een verslapte huid)

30 caps €39,-

Tyro Ultimate Purifying (bij hormoonwisseling en acne)

30 caps €29,-


Beauty & Wellnesscare Luna is Anbos geregistreerd en GGD goedgekeurd.

Irenestraat 33B, Cuijk  |  06-48086594  |  info@beautyandwellnesscareluna.nl  |  www.beautyandwellnesscareluna.nl


Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11088 Dive & Air / Duikflessenvullen.nl