BRUISENDE COLUMN

Hello november!

Hello november!

01-11-2017

Handverzorging in de herfst!

Je handen hebben altijd al veel te verduren, maar in de herfst en winter worden ze vaak droog door de kou en de droogte binnenshuis.


Als de huid van de handen droog is, heb je ook meer kans op kloven en wondjes op je handen of kapotte nagelriemen. Dit voelt erg pijnlijk aan. Hiervoor geldt dus: heel veel smeren met een goede handcrème. Maar wist je dat je handcrème beter wordt opgenomen als je je handen regelmatig scrubt? Wij zijn erg fan van de handcrème en masker in 1 van Farmona. Heerlijk geurende handcrème/ masker die snel wordt opgenomen.


Goede tip om van je handen visitekaartjes te maken:

Een paraffinepakking dient als verzorgend masker voor de handen. Het heeft een doorbloedende en verzachtende werking voor de huid. De huid van de handen wordt heerlijk zacht en krijgt een mooie glans. Dit is ideaal als je last hebt van kloven of winterhanden of -voeten. Een paraffinepakking is geschikt als een op zich staande behandeling of als aanvulling op een manicure- of gelaatsbehandeling.


Resultaat: heerlijk zachte handen waar je na een week nog plezier van hebt!


DEZE MAAND 

50% korting op een paraffinepakking bij alle gelaats-behandelingen vanaf 90 min.*


*(svp bij het boeken van je afspraak vooraf laten weten dat je gebruik wilt maken van de actie)


Beauty & Wellnesscare Luna is Anbos geregistreerd en GGD goedgekeurd.


Irenestraat 33B, Cuijk  |  06-48086594  | info@beautyandwellnesscareluna.nl  |  www.beautyandwellnesscareluna.nl


Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09062 - Salas Catering