bruisende zaken

Allround dj met hoog partygehalte

Allround dj met hoog partygehalte

01-05-2018

“Elk feest is anders en elke klant is anders.”

Maar dat is geen enkel probleem voor Mark van Berlo, alias Allround DJ Mark. Als professioneel dj weet hij van elke gelegenheid een knalfeest te maken.


Hoe het begon

Wat voor Mark ooit begon als een hobby, is inmiddels uitgegroeid tot zijn vaste baan. “Op de basisschool was ik op feestjes altijd al degene die de muziek regelde. Cd’tjes opzetten, de sfeer erin brengen. In de loop der jaren werd ik steeds vaker gevraagd om her en der de muziek te verzorgen. Zo vaak zelfs dat ik in 2008 besloot om er officieel mijn werk van te maken. Een keuze waar ik geen seconde spijt van heb gehad.”


Hoge referentiescore

“Als allround dj kun je mij inhuren voor alle mogelijke feesten en partijen. Ik draai van jaren zestig muziek tot de laatste hits en alles ertussenin, dus wie er ook voor me staat, ik weet de sfeer er altijd in te brengen. Dat veelzijdige is ook een van de dingen waardoor ik me weet te onderscheiden. Daarnaast vind ik het persoonlijke contact met mijn klanten heel belangrijk. Ik regel alles zelf, houd regelmatig contact en merk dat dat bijzonder wordt gewaardeerd. Mijn referentiescore is dan ook zeer hoog. Zo krijg ik volgens een speciale trouwsite maar liefst gemiddeld een 9,7 van de bruidsparen op wiens bruiloft ik heb gedraaid.”


Knalfeest

Ook zijn interactieve manier van draaien is iets wat Mark onderscheidt. “Ik zet niet alleen plaatjes aan, ik kan de boel ook aan elkaar praten als de klant dat wil. En of je nu kiest voor het ‘eenvoudigste’ pakket, bestaande uit mij als dj, mijn dj meubel en een kleine lichtset, of alles grootser en uitgebreider wilt, in overleg is vrijwel alles mogelijk. Ik maak er hoe dan ook een knalfeest van!”


Heb je een feest in de planning staan?
Bezoek dan snel eens www.allrounddjmark.nl!


Allround DJ Mark  |  Mark van Berlo  |  Heihoekscheweg 8, Vierlingsbeek  |  06-53226555  |  www.allrounddjmark.nl


Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11088 Dive & Air / Duikflessenvullen.nl