BRUISENDE COLUMN

Verlichting brengt sfeer en rust

Verlichting brengt sfeer en rust

01-05-2018

De juiste verlichting zorgt voor harmonie in uw woonkamer, slaapkamer, keuken of kantoor.

Onze zaak is al 95 jaar een begrip in Mill en wijde omgeving en heeft zich de afgelopen 21 jaar gespecialiseerd in verlichting.


In een ongedwongen en gezellige ambiance in onze zaak aan de Schoolstraat in Mill kunt u in alle rust een keuze maken uit ons zeer uitgebreide aanbod verlichting en aanverwante artikelen.


U bent bij ons verzekerd van zeer deskundig advies en wij ontwerpen desgevraagd een compleet lichtplan voor uw woning of tuin. Op verzoek komen wij ook de lampen bij u monteren tegen een geringe vergoeding.


Ons uitgebreide assortiment omvat hanglampen, wandlampen, vloerlampen, plafondlampen, spots, buitenlampen, kappen en niet te vergeten alle soorten tl’s, multimedia kabels en led lampen.


Kom eens vrijblijvend een kijkje nemen in onze zaak, want Edo verlichting heeft het!


EDO Verlichting  |  Schoolstraat 21, Mill  |  0485 470 108  |  info@edoverlichting.nl  |  www.edoverlichting.nl


Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11088 Dive & Air / Duikflessenvullen.nl