BRUISENDE COLUMN

Fiore Uitvaartzorg

Fiore Uitvaartzorg

01-05-2018

“Over de dood denken we het liefst niet na. Maar als we onverwacht één van onze dierbaren verliezen dan moeten er binnen korte tijd veel besluiten genomen worden.”

“Mijn medewerkers en ik vinden het fijn om de familie te ontzorgen. Zowel in het afscheidshuis als in de nieuw aangelegde tuin kunnen afscheidsdiensten gehouden worden”, vertelt Pieter Kessels van Fiore Uitvaartzorg uit Sint Hubert. “Niets is te veel voor ons. Wij verzorgen samen met de nabestaanden de gehele uitvaart in de sfeer die past bij de overledene.” 


“Fiore Uitvaartzorg” is in 2014 gestart. Inmiddels is het niet meer weg te denken uit het Land van Cuijk getuigen de vele positieve reacties van nabestaanden die op de website terug te lezen zijn. Mocht u eens vrijblijvend kennis met hen willen maken, dan kunt u daarvoor een afspraak maken. Ook als u verzekerd bent bij een uitvaartverzekeraar kunnen zij iets voor u betekenen.


Het van tevoren invullen van een wensenboekje geeft veel rust. Het team van Fiore helpt u graag daarbij,
als u dat wenst.


Volg Fiore Uitvaartzorg op Facebook 

www.facebook.com/fioreuitvaartzorg


Fiore Uitvaartzorg | Kerkpad 17, Sint Hubert | 0485 - 470 000 | www.fioreuitvaartzorg.nl


Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11088 Dive & Air / Duikflessenvullen.nl