BRUISENDE COLUMN

Het Fietsenhuis Theo Aben

Het Fietsenhuis Theo Aben

01-05-2018

De elektrische fiets wint aan populariteit.

Logisch, want het is gemakkelijk en snel fietsen met een E-bike. Kies je ook voor fietsgemak, dan ben je bij Het Fietsenhuis Theo Aben aan het juiste adres.


Met meer dan honderd jaar ervaring, vele merken E-bikes op voorraad en vele testfietsen hebben wij altijd een E-bike die bij jou past! Theo legt uit: “Door het grote aanbod zien mensen soms door de bomen het bos niet meer. Wij kijken altijd naar de wensen van de klant en we kijken samen welke E-bike het beste aansluit. We hebben al een A-merk E-bike vanaf € 1499,-. Service en garantie vinden wij erg belangrijk. Als er een keer iets is aan jouw E-bike, dan wil je dat het snel en vakkundig opgelost wordt. Wij repareren de meeste fietsen binnen 24 uur!”
Een dag niet gefietst, is een dag niet geleefd! 


Het Fietsenhuis Theo Aben  |  Dorpsstraat 3, Ledeacker  |  0485 – 381409  |  www.fietsentheoaben.nl


Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11088 Dive & Air / Duikflessenvullen.nl