bruisende zaken

Allround dj voor uw bruiloft

Allround dj voor uw bruiloft

31-05-2018

Als bruidspaar gaat u een heel bijzondere dag tegemoet. Zo’n dag verdient natuurlijk het allermooiste feest, geheel in uw stijl. Met de muziek die bij u en uw geliefde hoort en met natuurlijk dat ene speciale nummer of thema.

Echt uw bruiloftsfeest Met passende belichting voor een sfeervol plaatje en een aankleding die recht doet aan uw speciale dag. Wilt u een romantisch, modern of juist stoer feest? Allround DJ Mark stemt het programma af op uw wensen.

Complete beleving U kunt natuurlijk bij ons terecht voor het boeken van een van onze spectaculaire drive-in shows met dj voor uw bruiloftsfeest. Maar als u wilt, verzorgen wij voor u het complete plaatje. Hierbij kunt u naast de drive-in show denken aan extra sfeerverlichting voor binnen en buiten, een verlichte dansvloer, houten meubilair, styling en decoratie, artiesten of acts en special effects.

Wij regelen uw feest van begin tot eind, uiteraard altijd in nauw overleg. Zodat u zonder zorgen achterover kunt leunen en kunt genieten van een fantastische dag.

Persoonlijk gesprek Vertel ons in een persoonlijk gesprek wat u graag wenst voor uw bruiloftsfeest. Wij denken graag met u mee en beschikken over de ervaring en connecties die nodig zijn om uw wensen te realiseren.

Allround DJ Mark | Mark van Berlo | Heihoekscheweg 8, Vierlingsbeek | 06-53226555 | www.allrounddjmark.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).