bruisende zaken

Trimsalon & shop in één

Trimsalon & shop in één

31-05-2018

Is je hond, konijn of cavia toe aan een trimbeurt? Dan ben je bij Bestoj Trim & Shop aan het juiste adres. Met veel liefde en geduld trimt eigenaresse Natasja alle dieren die bij haar in de salon komen.

“Trimmen is mijn passie”

Het begin “Van jongs af aan wist ik eigenlijk altijd al dat ik iets met dieren wilde doen. Maar wat...?” Tijdens haar opleiding dierverzorging liep Natasja stage bij een trimsalon. “Hier ontdekte ik dat trimmen echt mijn passie is. Vandaar dat ik twee jaar geleden mijn eigen salon heb geopend waar ik naast honden ook konijnen en cavia’s trim.” Webshop Maar dat is niet het enige wat Bestoj Trim & Shop te bieden heeft. “Naast de trimsalon heb ik ook een webshop voor de verkoop van onder andere snacks en verzorgingsproducten voor honden. Daarnaast maak ik zelf speeltjes, riemen en halsbanden, indien gewenst op maat, die ik ook weer via mijn webshop verkoop.” Prijs-kwaliteit Kies je voor Bestoj Trim & Shop, dan kun je ervan uitgaan dat je huisdier op de juiste manier wordt getrimd. “En dat tegen een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Momenteel werk ik nog vanuit mijn salon aan huis, maar ik ben druk bezig met het realiseren van een mobiele trimsalon zodat ik ook bij de mensen thuis kan komen.”

Natasja Cremers | Ganzenroer 1, Sint-Hubert | 06-81053919 | www.bestoj.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09062 - Salas Catering