bruisende zaken

Voor een perfecte huid

Voor een perfecte huid

31-05-2018

Een verwenmomentje en een lach op hun gezicht als ze weer naar huis gaan, dat is wat Laura Hendriks, eigenaresse van schoonheidssalon PerfectSkin by Laura, al haar klanten wil geven. “En natuurlijk een kwalitatief hoogwaardige behandeling die de huid ten goede komt.”

“Even een verwenmoment voor jezelf”

Goede keuze Oktober vorig jaar was het zover: Laura opende de deuren van haar eigen schoonheidssalon in Sint Anthonis. “Na tien jaar bij een andere salon te hebben gewerkt, was het tijd voor deze stap. Een grote stap weliswaar, want er komt heel veel kijken bij het runnen van je eigen bedrijf, maar ook een stap waar ik nog geen seconde spijt van heb gehad. Ik vind het heerlijk om alles zelf in de hand te hebben en te weten dat mijn klanten ook echt voor mij komen.” Behandelingen En waar komen die klanten dan zoal voor. “Ik bied diverse beautybehandelingen én huidverbeterende behandelingen als needling, anti-aging, acné-behandelingen en microdermabrasie. Binnenkort start ik bovendien met cryolipolyse, oftewel het bevriezen van vet. Een behandeling die ik ook zelf heb ervaren en waarvan de resultaten echt super zijn.” Gewoon goed Man, vrouw, jong en oud, iedereen is welkom bij PerfectSkin by Laura. “Ik neem altijd uitgebreid de tijd voor al mijn klanten en iedereen wordt in mijn salon volledig in de watten gelegd. Ik wil dat mensen zich hier prettig voelen en ze echt een verwenmomentje bieden. Door mijn jarenlange ervaring en doordat ik mij nog steeds zeer regelmatig bij laat scholen, weet ik precies wat ik doe en kan ik mijn klanten dus ook echt goede behandelingen bieden. Altijd lastig om over jezelf te zeggen, maar ik ben gewoon goed in wat ik doe. Dat hoor ik ook van mijn klanten die telkens weer terug blijven komen. Het grootste compliment dat je maar kunt krijgen!” Kijk voor meer informatie op de website of bel naar 06-132 451 50.

Laura Hendriks | Pastoor van Delftlaan 3, Sint Anthonis | 06-13245150 | www.perfectskinbylaura.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09062 - Salas Catering