bruisende zaken

Je leven weer in balans

Je leven weer in balans

29-06-2018

Het was nu of nooit, realiseerde Marieke Kersten zich. Vandaar dat zij zo’n twee jaar geleden het roer volledig omgooide en startte met een opleiding tot Coach Practitioner. Afgelopen maart opende ze de deuren van haar eigen coachpraktijk.

“Haal het beste uit jezelf”

Volg je hart “Het kriebelde bij mij al langer”, vertelt Marieke enthousiast.

“Ik ben geïntertesseerd in wat er zoal in mensen omgaat en wilde daar graag iets meer mee doen.” Heel wat anders dan haar voorgaande carrière als accountant. “Maar ik ben ontzettend blij dat ik mijn hart heb gevolgd en mijn passie heb gevonden.” Drie methodes “Als coach begeleid ik volwassenen met een breed scala aan klachten; van onrust of onzekerheid tot mensen met burn-outs. Zolang ze ervoor openstaan, kan ik de meeste mensen hierbij helpen.” En die hulp biedt Marieke op drie verschillende manieren. “Om te beginnen coach ik mensen ‘gewoon’ in mijn praktijk aan huis. Daarnaast richt ik mij ook op wandelcoaching, waarbij ik de natuur gebruik als metafoor, en op paardencoaching. Mensen zijn vrij om te kiezen naar welke methode hun voorkeur uitgaat en indien gewenst zijn ze zelfs te combineren.” Onderscheidend Het gegeven dat Marieke naast ‘gewone’ coaching ook wandelcoaching en paardencoaching biedt, is natuurlijk al iets waardoor zij zich weet te onderscheiden. “Ik betrek de natuur bij mijn werk en dat doen niet veel andere coaches. Daarnaast heb ik geen wachtlijst en kun je dus snel bij mij terecht en neem ik uitgebreid de tijd voor iedereen. Bovendien weet ik uit persoonlijke ervaring hoe het is om te werken onder hoge druk en heb ik ook een burn-out gehad waardoor ik me misschien nog wel beter in mijn cliënten en hun ‘hulpvraag’ kan verplaatsen.

Benieuwd of ik ook jou ergens mee kan helpen zodat ook jij weer het beste uit jezelf kunt halen? Maak dan gewoon eens een afspraak en ervaar het zelf!”

Marieke Kersten Life Coaching | Hogeweg 8a, Maashees | 06-11564823 | www.mariekekersten.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09062 - Salas Catering