bruisende zaken

Koken voor iedereen!

Koken voor iedereen!

29-06-2018

Van je passie je werk maken, wie wil dat nu niet? Dat is precies wat Katja Denen eerder dit jaar deed. Na twintig jaar in het onderwijs gooide zij het roer om en opende eind februari de deuren van haar eigen kookstudio: Koken bij Kat.

Verse ingrediënten “En ik vind het geweldig! Want hoe mooi is het om mijn passie voor koken met anderen te mogen delen? Koken is zo ontzettend leuk en hoeft echt niet ingewikkeld te zijn, wat veel mensen nog weleens lijken te denken. In mijn kookstudio bereid ik samen met mijn gasten gerechten die ze ook gewoon thuis kunnen klaarmaken. En dat uiteraard met verse ingrediënten en niet uit pakjes en zakjes.” Voor ieder wat wils De doelgroep van Koken bij Kat is op z’n minst breed te noemen. “Iedereen die wil leren koken of gewoon gezellig samen wil koken, kan hier terecht. Van kinderfeestjes tot groepsuitjes voor volwassenen. Daarvoor bied ik een aantal vaste arrangementen aan, maar natuurlijk kan ik ook een arrangement op maat voor mijn klanten samenstellen, maar net wat ze willen. Daarnaast verzorg ik ook workshops waarvoor gasten zich zelfs individueel aan kunnen melden, zoals bijvoorbeeld een workshop met seizoensproducten.” Rolstoel- en kindvriendelijk De gemoedelijke en gezellige sfeer is een van de pluspunten die veel gasten van Koken bij Kat noemen. “Daarnaast vind ik het belangrijk om rekening te houden met de wensen van iedereen die hier komt koken. Zo kan ik bijvoorbeeld rekening houden met alle mogelijke diëten of allergieën. Bovendien is mijn kookstudio rolstoeltoegankelijk én kindvriendelijk doordat de werkplekken in hoogte verstelbaar zijn. Wel zo veilig!”

Koken bij Kat | Stalenberg 14, Sambeek | 06-51222610 | www.kokenbijkat.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11088 Dive & Air / Duikflessenvullen.nl