bruisende zaken

Kwaliteit en een top advies

Kwaliteit en een top advies

29-06-2018

Wat bijna een eeuw geleden begon als schildersbedrijf, is inmiddels uitgegroeid tot dé specialist op het gebied van verf, behang, glas, zonwering en gordijnen: Peters Verf & Behang. Willem Peters, derde generatie binnen dit familiebedrijf, vertelt.

Van schildersbedrijf naar winkel “Mijn grootvader begon dit bedrijf 98 jaar geleden en in de tijd dat mijn ouders de zaak runden, ben ik er zo’n beetje ingerold, inmiddels alweer zo’n vijftig jaar geleden.” Zijn moeder breidde destijds het van oorsprong schildersbedrijf uit met een winkel, een taak die Willem later op zich heeft genomen en steeds verder heeft uitgebreid. “Sinds onze verhuizing naar de Molenstraat, ruim dertig jaar geleden, is het schildersbedrijf zelfs verdwenen en focus ik me volledig op de winkel.” Verstand van zaken Willem mag dus wel stellen dat hij kan putten uit jarenlange ervaring en daar profiteren zijn klanten volop van. “Waarom je voor ons moet kiezen? Alleen al voor het topadvies dat wij kunnen geven. Na al die jaren weten we immers precies waar we het over hebben en we volgen nog steeds regelmatig cursussen om ook op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast staan wij ook voor kwaliteit en werken we alleen met kwaliteits-merken. Wat je bij ons aanschaft, moet gewoon goed zijn.” Oplossing op maat Na al die jaren heeft Willem het nog steeds ontzettend naar zijn zin in zijn zaak. “Het is hard werken, maar dat doe ik graag. Elke dag is het weer een mooie uitdaging om met onze klanten mee te denken over een oplossing op maat.

Of het nu gaat om de juiste verf of het best passende behang. Voor elke smaak en portemonnee hebben we wel wat naar wens te bieden. Loop dus gewoon eens bij ons binnen.

We helpen je graag!”

Eigenaar: Willem Peters | Peters Verf & Behang | Molenstraat 53, Cuijk | 0485-321787 | www.peterscuijk.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09062 - Salas Catering