bruisende zaken

Creatief met draad

Creatief met draad

31-07-2018

Mensen enthousiast maken om creatief bezig te zijn, dat is het streven van Ilse Tielen. Sinds anderhalf jaar verzorgt zij diverse cursussen en workshops met als rode draad: draad. Op locatie én, sinds 1 juni, ook vanuit haar eigen atelier.

“Goede ideeën ontstaan door creatief denken”

Van hobby naar beroep “Dat creatieve heeft eigenlijk altijd al in mij gezeten. Maar na mijn opleiding tot docent handvaardigheid en textiel kon ik helaas geen werk vinden dat mij aansprak in deze bedrijfstak. Iets wat mij nu, via diverse omzwervingen, wel is gelukt. Geweldig dat ik nu eindelijk van mijn hobby mijn beroep heb gemaakt en mensen mag enthousiasmeren over mijn eigen passie.” Met Haken en Zo Workshops biedt Ilse diverse workshops en trainingen aan. “Bijvoorbeeld haken, breien en macramé. Begin augustus ben ik ook met de cursus zelf kleding maken gestart. Iedereen die het ook maar leuk vindt om creatief met draad bezig te zijn, kan zich hiervoor aanmelden. Daarnaast verzorg ik ook workshops op maat voor bijvoorbeeld vriendinnen- en bedrijfsuitjes, kinderfeestjes of misschien wel een vrijgezellenfeest. Het plezier in creëren staat hierbij altijd voorop, zowel voor jong als voor oud.” Kennis overdragen Volgens Ilse zijn de workshops en trainingen die zij aanbiedt echter niet alleen leuk, maar zeker ook leerzaam. “Ik ben heel vakkundig in mijn vakgebied en weet precies waar ik het over heb. Het is mijn passie om deze kennis over te dragen en mijn enthousiasme te delen. Niets moet, alles mag in mijn atelier en dat maakt de workshops en cursussen laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen.” Open dagen Dinsdag 28 augustus van 19.00 tot 21.00 uur en zondag 9 september van 13.00 tot 16.00 uur opent Ilse de deuren van haar atelier om iedereen die maar geïnteresseerd is te laten zien wat ze zoal te bieden heeft. Wie tijdens deze open dagen een workshop boekt, ontvangt 15% korting.

Haken en Zo Workshops | Eigenaar: Ilse Tielen Arnoud van Gelderweg 99 (1e verdieping) Grave | 06-18489646 | www.hakenenzoworkshops.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09062 - Salas Catering