bruisende zaken

Allround dj met hoog partygehalte

Allround dj met hoog partygehalte

31-07-2018

De drive-in shows van Allround DJ Mark maken van uw (bedrijfs)feestje, uw bruiloft of evenement een fantastisch feest. Wij combineren licht en geluid tot een totaalbeleving!

Wij draaien voor u Een klein besloten tuinfeest of een groot evenement? Allround DJ Mark draait het gewenste muziekgenre dat past bij uw event. Wij voelen aan wat u en uw gasten willen horen en brengen de muziek ten gehore met passie en enthousiasme

Eenvoudig of spectaculair U heeft ruime keuze uit onze verschillende typen drive-in shows met de bijbehorende geluidstechniek en lichtshows. Van eenvoudig tot spectaculair met bijvoorbeeld speciale effecten en bijzondere acts. En wat dacht u van de combinatie met een eyecatcher in de vorm van een ledverlichte dansvloer? Complete sfeerbeleving Als u wilt zorgen wij voor een complete aankleding van uw feest of evenement: muziek, licht- en geluidstechniek, lichtshows, styling en decoratie, meubilair, dansvloeren en special effects. Alles in passende sfeer en natuurlijk in goed overleg

Persoonlijk gesprek Maak in een persoonlijk gesprek uw wensen kenbaar. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen om uw feest tot een ware beleving te maken.

Allround DJ Mark | Mark van Berlo | Heihoekscheweg 8, Vierlingsbeek | 06-53226555 | www.allrounddjmark.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09062 - Salas Catering