Bruisende zaken

Je voeten in vertrouwde handen

Je voeten in vertrouwde handen

30-09-2018

Met vijftien jaar werkervaring en de diploma’s medisch pedicure en sportpedicure op zak mag Elly Wolfraad zichzelf met recht een specialist op het gebied van (probleem)voeten noemen.

“Probleem- oplossend & voetverbeterend”

Medisch pedicure “In mijn praktijk zet ik mijn passie, kennis en kunde in om de voeten van mijn cliënten er weer goed verzorgd uit te laten zien. Hierbij ligt mijn focus op de probleemvoet en probleemnagels

Doordat ik ben opgeleid tot medisch pedicure kan ik meer behandelingsmogelijkheden toepassen voor complexe voet- en nagelproblematiek en mag ik ook alle soorten risicovoeten behandelen. Hierbij kun je denken aan voetproblematiek die is ontstaan door diabetes of reuma, spasticiteit, ouderdom en verwaarlozing.” Sportpedicure “Sinds een jaar werk ik ook als sportpedicure; een relatief nieuwe discipline in Nederland. Bij een sportpedicure behandeling ligt de nadruk op preventief advies, wordt er rekening gehouden met het sport- en voettype, trainings- en wedstrijdschema en worden er andere tapetechnieken en verbandmiddelen gebruikt. Mijn doel is dat de sporter door kan gaan met de sport die hij beoefent. Wanneer voeten niet in vorm zijn, wordt sporten namelijk een stuk lastiger en neemt de kans op blessures toe. Een bezoekje aan de (sport)pedicure kan dan ook zeer waardevol zijn.” Uitdagend werk “Zoals gezegd ga ik graag probleemoplossend te werk en daarnaast sta ik ook voor voetverbeterende behandelingen. Dankzij mijn jarenlange ervaring weet ik eigenlijk wel voor elke probleemvoet een oplossing te vinden en dat is meteen ook de leuke uitdaging van mijn werk. Net als het contact met mijn klanten trouwens; iedere voet is anders, dus ook iedere klant is anders. Dat maakt dat geen dag hetzelfde is en ik elke keer weer vol enthousiasme aan het werk ga.”

BarreVoets Medisch Pedicurepraktijk Eigenaar: Elly Wolfraad | Cantheelen 6-300, Cuijk | 0485-844470 | www.barrevoetsmppcuijk.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09062 - Salas Catering