bruisende zaken

The health & lifestyle salon

The health & lifestyle salon

31-10-2018

“Ik wil voor al mijn klanten een geluksmomentje creëren.” En dat is dan ook precies wat schoonheidsspecialiste Eva van Kollenburg al ruim acht jaar doet in haar eigen salon: Beauty & Wellnesscare Luna.

Innerlijke en uiterlijke schoonheid Een vertrouwde naam waar Eva acht jaar ontzettend hard voor heeft gewerkt, maar sinds mei dit jaar dan wel op een nieuwe, grotere locatie aan de Lavendel in Cuijk. “Hier heb ik mijn droom pas echt helemaal waar kunnen maken: een health & lifestylesalon waar we ons niet alleen focussen op het uiterlijk, maar zeker ook op de innerlijke schoonheid en op een stukje beleving.” Allround Beauty & Wellnesscare Luna biedt dan ook een totaalpakket aan behandelingen voor de innerlijke en uiterlijke schoonheid. Van verzorgende gelaatsbehandelingen gericht op huidverbetering tot luxe wellnessbehandelingen om even te ontsnappen aan alle stress en drukte van alledag. “Als allround schoonheidsspecialist en nagelstylist zijn de behandelmogelijkheden die wij verzorgen zeer breed te noemen. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het bieden van huid- en handverzorging voor kankerpatiënten, mede door mijn medische achtergrond. Dit alles in een zeer ontspannen setting met heerlijke Ibiza vibes, zodat iedereen zich volledig op zijn of haar gemak voelt.” “Op alle vlakken willen wij net een stapje extra zetten voor onze klanten. We onderscheiden ons dan ook door onze deskundigheid, veelzijdigheid en flexibiliteit. Daarnaast bieden wij bijvoorbeeld ook als enige in de regio de Universal Contour Wrap Elite. Hiermee verlies je gegarandeerd vijftien centimeter per behandeling en bovendien is het ook een bijzonder goede detoxmethode. Maar eigenlijk geldt hiervoor hetzelfde als voor alle andere behandelingen die wij bieden: je moet het gewoon zelf eens komen ervaren. We zien je graag snel in onze mooie, nieuwe salon!”

Beauty & Wellnesscare Luna Lavendel 256, Cuijk 06-48086594 Eigenaresse: Eva van Kollenburg www.beautyandwellnesscareluna.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09062 - Salas Catering