bruisende zaken

Angels&Magic voor 
				spirituele coaching

Angels&Magic voor 
 spirituele coaching

01-12-2018

Wil jij een authentiek en positief leven leiden? Dat kan. Moeilijke periodes horen bij het leven. Maar soms lijkt het of bepaalde problemen steeds opnieuw op je pad komen, hetzij in een andere verpakking. Je voelt dat de normale hulpverlening niet voldoende diepgang biedt om deze levensthema’s te verhelderen. Waarom geen ondersteuning halen bij de grootste en meest zuivere bron die er is? Het universum voorziet ons in alles wat we nodig hebben om te groeien als mens. Het is een onuitputtelijke bron van energie en kennis die voor iedereen beschikbaar is.

Het Universum voorziet ons in alles wat we nodig hebben om te groeien als mens

Cirkels doorbreken 
Wij komen naar de aarde met specifieke zelfgekozen opdrachten. Om hieraan te werken zijn in dit leven de perfecte omstandigheden gecreëerd. Op bewust niveau weten we niet meer wat die opdrachten zijn. Door het gebruik van verschillende hulpmiddelen en technieken kunnen hierover antwoorden op een heldere en praktische manier vertaald worden vanuit het universum naar het dagelijks leven. Dit maakt het mogelijk om al meteen met een meer liefdevolle blik naar jezelf, anderen en situaties te kijken. Dat geeft rust. Op de langere termijn maakt het mogelijk dat je echt anders in het leven komt te staan en deze situaties niet meer tegenkomt doordat de cirkel doorbroken is. Dat is groei!
Dagelijks gebruik
Ik maak dagelijks gebruik van informatie uit het universum. Hierdoor heeft mijn leven een hele positieve en bijzondere wending genomen. Een authentiek en positief leven kan voor iedereen. Sta open voor de kracht van het universum. 


marieke@angelsandmagic.nl | www.angelsandmagic.nl Angels&Magic angelsandmagic

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09062 - Salas Catering