bruisende zaken

Bezieling, 
   beleving 
     en emotie

Bezieling, 
 beleving 
 en emotie

01-12-2018

Bezieling, beleving en emotie. Sinds 1973 zijn dit de drie belangrijkste pijlers onder het succesvolle concept van Arts Keukens. Silfran en Marian Peeters zijn de gezichten van het bedrijf én de ontwerpers. Anno 2018 timmeren ze hard aan de weg. Samen met het team van meubelmakers en monteurs creëren zij uw droomkeuken en/of maatwerk-interieur.

“Wij verrichten maatwerk 
in de ruimste zin van het woord”

“Wij verkopen geen standaard keukens”, vertelt Marian. “We creëren een keuken die onze klanten op het lijf is geschreven, naadloos aansluitend op hun manier van leven en werken. We verwelkomen je hiervoor in onze intieme showroom annex kookstudio in Rijkevoort. Bij voorkeur gaan we echter naar de mensen thuis om de sfeer te proeven. Dit geeft volop inspiratie voor het ontwerp.

”

Out of the box
“

We verrichten maatwerk in de ruimste zin van het woord. Passend in de ruimte, passend bij ieders wensen en ideeën, maar ook passend bij ieder budget. Doordat we ‘out of the box’ denken, komen we altijd tot iets bijzonders. We maken bovendien levensechte 3D-tekeningen zodat je meteen een goed beeld hebt van jouw droomkeuken.

”

Nazorg
“

We doen tevens een stuk nazorg. Als de keuken is geplaatst, komen we bij je thuis om uit te leggen hoe alles werkt en hoe het onderhouden moet worden. Daarnaast geven we tips hoe je een en ander praktisch in kunt delen. Ook als er pas na een paar weken vragen zijn, kun je die gewoon aan ons stellen.

”

Milieuvriendelijk werken
“

We merken gelukkig dat er genoeg mensen zijn die kiezen voor een kwaliteitskeuken waar je vele jaren plezier van hebt. Het succes maakt mede dat we op een verantwoorde manier willen ondernemen. We doen dan ook ons best om zo milieuvriendelijk mogelijk te werken. Zo gebruiken we water gedragen lak en produceren we dankzij onze C&C machine een stuk minder afval.”

Arts Keukens ontwerpt en produceert ook creatieve maatwerk interieuroplossingen; van bankjes, tafels en televisiemeubels tot inloopkasten en badkamermeubels.

Eigenaren: Silfran en Marian Peeters
Veldweg 6, Rijkevoort | 0485-573194 
info@ak.nl | www.ak.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09062 - Salas Catering