bruisende zaken

Kundalini maakt bewust

Kundalini maakt bewust

01-01-2019

Hoe vreemd is het... je leert op je achttiende hoe je een auto moet besturen, maar niet hoe je je negatieve gedachten stopt, je batterij weer oplaadt en je intuïtie versterkt... Stuk voor stuk dingen waarbij Kundalini Yoga kan helpen.

De focus ligt op een gezonde geest in een gezond lichaamVaste yogalessen di. 8.00-9.30 & do. 19.30-21.00 in De Weijer, Raetsingel 1 Boxmeer

Mindset

“Kundalini Yoga wordt ook wel de moeder van alle yoga genoemd”, aldus Linda. “Het is een dynamisch totaalconcept dat houdingen, ademhalingsoefeningen, ontspanning en meditatie combineert. Iedereen kan Kundalini Yoga beoefenen op zijn of haar eigen niveau en daarin groeien. Niet alleen fysiek, maar ook wat betreft mindset. Het versterkt je bewustzijn en geeft je doorzettingsvermogen waar je ook in het dagelijks leven profijt van hebt.”

Dagretreat

Linda verzorgt niet alleen lessen in Kundalini Yoga, samen met haar man Jan Hidde organiseert zij ook regelmatig dagretreats. “Hierbij ligt de focus op een gezonde geest in een gezond lichaam. Deelnemers krijgen diverse yogalessen en onder andere een gezonde kookworkshop van Jan Hidde die kok is.” De eerstvolgende dagretreat is zondag 24 februari van 10.00 tot 20.00 uur met als thema: ‘yoga met beide voeten op de grond’. Meer informatie op www.kundaliniyogalinda.nl.

Businessyoga

Daarnaast zijn we ook bezig met het opzetten van businessyoga volgens de NineMinMax methode. Hierbij doen we 3x3 minuten intensieve oefeningen die uit te voeren zijn op een stoel, dit noemen we ook wel een vergadering met jezelf, en dat in een traject van negen thema’s/weken.

Kennis is nog geen wijsheid

“Ik houd me al meer dan dertig jaar bezig met yoga, maar toen zo’n vijf jaar geleden Kundalini Yoga in mijn leven kwam, voelde ik pas echt dat ik mijn pad gevonden had. We hebben tegenwoordig ongelimiteerd toegang tot kennis, maar vergeten dat we al een oneindige bron van wijsheid binnen in ons hebben. Want als je om je heen kijkt, lijken we niet gelukkiger, gezonder en tevreden. In plaats daarvan staan we 24/7 op aan en kunnen we de uitknop niet meer vinden. Een reden waarom een miljoen mensen jaarlijks op een burn-out afstevenen.

Voor jezelf leren zorgen is voor ons allemaal een lifetime job, van daaruit kun je steeds ruimhartiger geven. Kundalini Yoga heeft hier krachtige en mooie technieken voor.”

Kundalini Yoga Linda Linda en Jan Hidde Landstra 06-19300945 www.kundaliniyogalinda.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09062 - Salas Catering