bruisende zaken

Fitter & sterker

Fitter & sterker

01-01-2019

Wil jij fitter en sterker worden? Of wil je wat kilo’s kwijt, maar lukt het je niet alleen? Dan ben je bij Epic Body aan het juiste adres. Personal trainer Lieke Janssen helpt je om jouw doelen te bereiken.

Training met persoonlijke aandacht

Het begin

“Een aantal jaar geleden ging ik zelf aan de slag met een personal trainer om fitter en sterker te worden. Alles wat die personal trainer mij leerde, vond ik zo interessant dat ik mezelf er verder in ben gaan verdiepen.” Lieke volgde diverse opleidingen op het gebied van trainen, revalidatie en voeding. “In eerste instantie puur voor mijzelf, maar toen steeds meer mensen mij om hulp vroegen, dacht ik: hier ga ik mijn werk van maken!”

Een-op-een

In haar praktijk aan huis traint Lieke inmiddels 3,5 jaar iedereen die bij haar aanklopt voor hulp. “Ieder met een eigen doel en ieder krijgt een persoonlijke aanpak. Samen gaan we dan aan de slag om dat doel te bereiken.” Het voordeel van trainen in haar praktijk is dat de begeleiding echt een-op-een is, zonder andere mensen eromheen, zodat de focus volledig naar jou gaat. Naast de een-op-eentrainingen start ze dit jaar ook met het geven van verschillende cursussen. “In deze cursussen leer je hoe je moet trainen zodat je na de cursus zelf aan de slag kunt in de sportschool of thuis.”

Houd www.epicbody.nl in de gaten voor meer informatie.

Eigenaar: Lieke Janssen | Carmelietenstraat West 75, Boxmeer | 06-58710659 | www.epicbody.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11088 Dive & Air / Duikflessenvullen.nl