bruisende zaken

Kom genieten!

Kom genieten!

01-02-2019

“Een toegankelijk steakhouse waar genieten voorop staat”, zo omschrijft eigenaar Jimmy Verrips zijn Bigstreet Steakhouse in Cuijk. “Een unieke zaak waar iedereen meer dan welkom is.”

“Onze spareribs staan in de Top 10 van Brabant”

Compleet avondje uit

En uniek is het concept zeker, want behalve voor heerlijke à la carte gerechten van de Big Green Egg, kun je hier ook terecht om onbeperkt te genieten van heus streetfood. “Een leuke combinatie waardoor we voor een hele brede doelgroep wel wat wils bieden”, meent Jimmy. “De beste gin-tonics, cocktails, wijnen en bieren die hier eveneens op de kaart staan, maken je avondje uit helemaal compleet.”

Foodfestival

Bigstreet weet zich overigens niet alleen te onderscheiden door de veelzijdige kaart, maar ook door het bijzondere interieur. “We hebben geprobeerd om de sfeer van een foodfestival neer te zetten. Je zit weliswaar binnen, maar toch voelt het een beetje of je gewoon ergens op straat zit te genieten. Het eten wordt zelfs geserveerd vanuit onze foodtruck die voor de open keuken staat.”

Alles vers

Uitstraling en sfeer vindt deze ondernemer heel belangrijk, maar wat hij serveert, moet ook gewoon echt goed zijn. “Ik sta zelf in de keuken en daar werken we uitsluitend met verse ingrediënten. Koken is mijn passie en ik vind het dan ook belangrijk dat we alles zelf maken met de best mogelijke producten. En dat proef je! Onze spareribs staan zelfs in de Spareribs Top 10 van Brabant. Die moet je dus eigenlijk gewoon zelf een keer komen proeven om te beoordelen of je het daarmee eens bent.”

Voor de kids

Jimmy en zijn vrouw heten iedereen van harte welkom in hun Bigstreet. “Jong en oud, iedereen is welkom om aan te schuiven. Voor onze jongste gasten hebben we zelfs een leuke kinderhoek en een speciaal menu zodat ook hun ouders onbezorgd kunnen genieten van een heerlijk avondje uit.”

Grotestraat 10, Cuijk | 0485-750612 | www.bigstreetcuijk.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09062 - Salas Catering