Column

Overwin je angst

Overwin je angst

01-02-2019

Wil je je angsten overwinnen? Dat is goed mogelijk.

Het vraagt ons om eens goed te kijken naar de functie van die angst. Een coach zei ooit tegen me: “De weg van de angst is de weg die we hebben te gaan.” Voel je weerstand bij deze uitspraak? Dat is logisch, want angst zorgt er juist voor dat we een situatie willen vermijden. Het is goed om te weten dat weerstand en angst uit het ego komen. Iedereen heeft een ego. Het is dat kleine stemmetje dat ons vertelt dat we ergens niet goed genoeg voor zijn, dat anderen ons vreemd zullen vinden of dat we te weinig mogelijkheden hebben om iets te realiseren.

Het ego wil dat alles hetzelfde blijft, zelfs als dat niet goed voor ons is. Het geeft ons angst voor verandering, terwijl we juist op aarde zijn om te groeien naar de beste versie van onszelf. Voelen we weerstand bij een situatie, dan valt op dat gebied nog winst te behalen. In die zin fungeren onze angstgevoelens als een bewegwijzering.

Zou jij graag leren je ego te herkennen en verder te groeien zonder angst? Neem gerust eens contact met me op.

Mijn naam is Marieke van Deursen en ik heet je welkom bij mijn praktijk Angels&Magic. Ik ben al langere tijd bezig met spirituele hulpverlening in de vorm van onder meer energiereadings en healings en omdat ik meer mensen wilde bereiken met de hulp van de Engelen, heb ik een praktijk opgezet.

marieke@angelsandmagic.nl | www.angelsandmagic.nl Angels&Magic angelsandmagic

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09062 - Salas Catering