bruisende zaken

Wie en wat is Veer’s feestje?

Wie en wat is Veer’s feestje?

01-02-2019

Ik ben Vera, moeder van een fantastische dochter, getrouwd en wonend in Boxmeer. Ik ben een paardengek en dol op kinderen! Wat is er nu mooier dan die twee dingen te combineren?

Nieuw toegevoegd aan de shop de ’tapasplank’! Dat word smullen!

Precies, dat dacht ik ook! En ik heb geprobeerd om een geweldig idee te verzinnen dat natuurlijk nog niet bestaat; iets origineels, aparts. Een feestje om nooit te vergeten! Met de ervaring die ik in meer dan vijftien jaar opgedaan heb met het geven van paardrijles en na me verdiept te hebben in de fantasie van de kindsjes, heb ik verschillende themafeestjes vormgegeven. Samen met mijn twee pony’s Lightning en Dakota vul ik de middag met spel en avontuur. Midden in een weiland lekker met jouw vriendinnen aan de high tea of met je vrienden hutten bouwen, schatzoeken, make-uppen en oud-Hollandse spelen behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Houd de webshop geregeld in de gaten voor heerlijk huisgemaakt gebak, cake’s enz!

Voor meer info sta ik u graag te woord. Like ook mijn pagina op Facebook voor snelle ditjes, datjes en weetjes!

Naast feestjes geef ik ook dressuurlessen, individueel of groepslessen. Uiteraard moet je wel in het bezit zijn van een eigen pony of paard. Ik werk vanuit een ontspannen houding, rechtrichten, zijgangen enzovoorts. Leer rijden met gevoel!

Putter 14, Boxmeer www.veersfeestje.nl whatsapp: 0627144906

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09062 - Salas Catering