Column Kundalini Yoga Linda

Durf jij je ware gezicht te laten zien?

Durf jij je ware gezicht te laten zien?

01-02-2019

Kundalini yoga wordt ook wel de moeder van alle yoga genoemd, aldus Linda. Het is een dynamisch totaalconcept dat houdingen, ademhalingsoefeningen, ontspanning en meditatie combineert. Iedereen kan Kundalini yoga beoefenen op zijn of haar eigen niveau en daarin groeien.

In onze Kundalini yoga lessen werken we altijd met een thema. Zo zijn we dit nieuwe jaar gestart met het thema HOU VAN JE LEVER! Na de feestdagen, met soms een extra glaasje en veel eten, is dit mischien een heel goed idee. Begin de eerste drie ochtenden met het sap van een halve of kleine hele citroen om die lever een extra boost te geven. Daarna is je lever weer meer wakker en doet nog beter zijn werk. Je lever is in de Chinese geneeskunst gekoppeld aan frustratie en boosheid. En ook wij kennen het gezegde ‘wat heb je op je lever’. Tevreden zijn met wat je hebt; groepsactiviteiten; het op een gezonde manier uiten van je emoties, zijn goed voor je lever. En deze yoga set!

Breaking the mask

We gebruiken ook de meditatie ‘breaking the mask’ met de Mantra Har Ji. Iedereen heeft in mindere of meerdere mate een soort van masker dat je aan de buitenwereld toont. De persoonlijkheid die dit masker representeert is gebaseerd op overtuigingen over jezelf en de wereld die vaak ontstaan zijn op jonge leeftijd. Je hebt dit masker voor je gevoel nodig om jezelf te beschermen tegen de druk die je ervaart van je omgeving, maar achter dit masker verstop je ook je echte identiteit. Durf jij je ware gezicht te laten zien?

Zo hebben we elke drie à vier weken een ander thema met bijpassende meditatie/mantra. Meer info op www.kundaliniyogalinda.nl Hoop je te zien!

Ik houd me al meer dan dertig jaar bezig met yoga, maar toen zo’n vijf jaar geleden Kundalini yoga in mijn leven kwam, voelde ik pas echt dat ik mijn pad gevonden had. We hebben tegenwoordig ongelimiteerd toegang tot kennis, maar vergeten dat we al een oneindige bron van wijsheid binnen in ons hebben. Want als je om je heen kijkt, lijken we niet gelukkiger, gezonder en tevreden. Voor jezelf leren zorgen is voor ons allemaal een lifetime job, van daaruit kun je steeds ruimhartiger geven. Kundalini yoga heeft hier krachtige en mooie technieken voor.

 

Vaste yogalessen di. 8.00-9.30 & do. 19.30-21.00 in De Weijer, Raetsingel 1 Boxmeer

Kundalini Yoga Linda Linda en Jan Hidde Landstra 06-19300945 www.kundaliniyogalinda.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11088 Dive & Air / Duikflessenvullen.nl