Column Ilse

Uw voeten in de            juiste handen

Uw voeten in de juiste handen

01-02-2019

Oncologische voetverzorging

De opleiding oncologische voetzorgverlener heb ik met succes afgerond en daarmee ben ik opgeleid om de voeten van kankerpatiënten te screenen en de bijwerkingen van behandelingen met chemotherapie en bestralingen te herkennen.

Hiermee behandel ik de voeten op een verantwoorde en veilige manier. Deze voetverzorging verleen ik alleen met afstemming en toestemming van het oncologische behandelteam.

Tot voor kort werden alleen diabetische en reumatische voeten gezien als risicovoeten. Inmiddels is men erachter gekomen dat niet alleen deze ziektes en medicijnen ervoor invloed hebben op de voeten. Ook de ziekte kanker en de daarbij behorende behandelingen hebben een grote invloed op de voeten. Mogelijke bijwerkingen van deze behandeling kunnen zijn: neuropathie, hand- voetsyndroom, huidafwijkingen en nagelafwijkingen Het doel van de oncologische voetverzorging is om de klachten van de bijwerkingen zo veilig mogelijk te behandelen en de conditie van de voeten in goede gezondheid te houden.

Mijn naam is Ilse Rongen, ben dertig jaar en woon in Boxmeer. Sinds 2006 ben ik de trotse eigenaar van Voetzorg Ilse. In de afgelopen tien jaar is Voetzorg Ilse uitgegroeid tot een veelzijdige praktijk waar iedereen met zijn of haar voeten terechtkan.

Jacob Marisstraat 16, Boxmeer | 0485 21 17 30 of 06 30 867 307 info@voetzorgilse.nl | www.voetzorgilse.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09062 - Salas Catering