Column Kundalini Yoga Linda

Waar wil jij staan over een jaar?

Waar wil jij staan over een jaar?

01-03-2019

We dromen allemaal weleens van een ander soort leven, of mijmeren over als ik dat heb of als ik er zo uitzie, dan voel ik mij mooier, beter, gelukkiger... om vervolgens daar aangekomen het niet als zodanig te ervaren.

Bij Kundalini yoga zeggen we dat het je geboorterecht is om gelukkig, gezond en gezegend te zijn

We werken ook zeker met concrete doelstellingen, maar bij Kundalini yoga werken we vooral vanuit de kern, je ziel. Als jij weet wat jou echt gelukkig maakt, kun je je talenten tot bloei laten komen. In dit talent ligt ook de sleutel tot het vermenigvuldigen van geluk, omdat wij hiermee andere mensen onbewust toestaan dit ook te gaan doen. We voelen ons als mens het meest gelukkig wanneer we een bijdrage kunnen zijn voor anderen. Deze talenten of voorkeuren worden vaak al zichtbaar in je vroegste jeugd, maar vervolgens worden ze soms vergeten of zijn ze naar de achtergrond geraakt. Een van de technieken waarmee we het traject beginnen is Karam Kriya, oftewel numerologie waarbij we aan de hand van jouw geboortedatum de codes bekijken, als het ware de blauwdruk van je ziel, je pad, je gave, je karma, de dingen die je nog mag uitwerken en je bestemming. Nu ben je als mens veel meer dan een code en kun je daar volledig boven uitstijgen, maar ik ben iedere keer weer onder de indruk van de enorme steun die het kan bieden in het proces van persoonlijke groei en transformatie. In dit traject bepaal jij de koers, ik draag alleen vanuit de Kundalini yoga de technieken aan die bij jou passen.

Is er iets wat jij wil veranderen/aanpakken in jezelf in je leven? Meld je dan aan voor een eerste gratis kennismakingsgesprek via info@beachyogalinda.com of bel.

Ik houd me al meer dan dertig jaar bezig met yoga, maar toen zo’n vijf jaar geleden Kundalini yoga in mijn leven kwam, voelde ik pas echt dat ik mijn pad gevonden had. We hebben tegenwoordig ongelimiteerd toegang tot kennis, maar vergeten dat we al een oneindige bron van wijsheid binnen in ons hebben. Want als je om je heen kijkt, lijken we niet gelukkiger, gezonder en tevreden. Voor jezelf leren zorgen is voor ons allemaal een lifetime job, van daaruit kun je steeds ruimhartiger geven. Kundalini yoga heeft hier krachtige en mooie technieken voor.

Vaste yogalessen di. 8.00-9.30 & do. 19.30-21.00 in De Weijer, Raetsingel 1, Boxmeer

Kom voor een gratis proefles

Kundalini Yoga Linda Linda en Jan Hidde Landstra 06-19300945 www.kundaliniyogalinda.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11088 Dive & Air / Duikflessenvullen.nl