column Lieke Janssen

Train je billen

Train je billen

01-04-2019

Onze billen zijn het fundament van ons lichaam. Zorg jij eigenlijk wel goed voor je fundering?

Onze billen hebben veel te verduren tegenwoordig. Met name omdat ze nauwelijks nog gebruikt worden. Denk er maar eens over na: je slaapt liggend, zit te ontbijten, gaat in de auto naar je werk, zit op kantoor, zit in de auto terug naar huis, zit te eten, nog even op de bank tv kijken om vervolgens weer liggend te gaan slapen. Tijdens het liggen en zitten doen je billen niks en dat is juist funest.

Ons lichaam is gemaakt om te bewegen. Sterker nog, je lichaam gaat steeds beter functioneren als je er meer mee doet. Daarom word je ook fitter als je meer gaat sporten, je lichaam past zich daarop aan. En als je niet meer sport, word je steeds minder fit, ook daar past je lichaam zich op aan. Aangezien onze billen het fundament zijn van ons lichaam, is het essentieel om je billen goed te trainen. Want zonder een sterk fundament zakt alles in elkaar. Door de huidige levensstijl waarin zitten de regel is, is het extra belangrijk om je billen te bewegen en te trainen. Met de juiste training en beweging zorg je namelijk voor een sterk fundament.

Lieke

Wil je weten hoe je je billen het beste kunt trainen? Stuur dan een mail naar lieke@epicbody.nl of bel naar 06-58710659 voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.

Wil jij fitter en sterker worden?

Of wil je graag leren hoe je moet trainen zodat je daarna zelf verder kan in de sportschool of thuis? Dan ben je bij mij aan het goede adres.

In mijn ruime praktijk aan huis train je onder de beste begeleiding met kwalitatief materiaal. Anders dan in een sportschool train je hier zonder omstanders. Ik vind het belangrijk dat je je volledig kunt focussen op het trainen en je op je gemak voelt.

Ik ben Lieke en ik ben jouw personal trainer.

Training met persoonlijke aandacht

EPIC BODY | Carmelietenstraat West 75, Boxmeer | 06-58710659 | www.epicbody.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09062 - Salas Catering