Column

Plafonds met verlichting, waar je maar wenst

Plafonds met verlichting, waar je maar wenst

01-04-2019

Natuurlijk kent u dat ook, de ergernis van een plafond dat niet meer bij het interieur past of dat lelijk geworden is door vochtplekken of scheuren.

Het steeds weer camoufleren door telkens opnieuw te witten, spreekt niemand aan. Om nog maar niet te spreken van de andere oplossing, het vervangen van het bestaande plafond. Beide oplossingen brengen namelijk veel ongemak met zich mee. De kamer moet helemaal leeggemaakt worden en de vloer afgedekt. Er ontstaat veel stof, rommel en overlast.

Er is een heel goed alternatief: een plafond van Plameco. Deze flexibele plafonds worden als één strak geheel op maat gemaakt en zijn scheur- en schilfervrij. Bovendien zijn deze plafonds schimmel-, algen- en bacteriënwerend, waardoor ze tevens geschikt zijn voor ‘natte’ ruimtes zoals keuken, badkamer of zwembad. Hak- en breekwerk is niet nodig, want een Plameco-plafond wordt vlak onder het bestaande plafond gemonteerd. Desgewenst kan het ook als verlaagd plafond worden toegepast.

Bestaande verlichting kan geïntegreerd worden, maar het is ook mogelijk het plafond te verfraaien met inbouwverlichting. Ons verlichtingsprogramma biedt voor elke toepassing een oplossing. De nieuwste trend is natuurlijk de energiezuinige ledverlichting met een lange levensduur.

Neem nú de beslissing. Ga naar de website of bel voor een afspraak en laat je gratis voorlichten door onze Plameco-adviseur.

Plameco I.T.B. (Interieur Techniek Beuningen). Bel of mail voor informatie: 024 - 67 76 897 | info@plamecobeuningen.nl of kijk op www.plameco.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11088 Dive & Air / Duikflessenvullen.nl