column Marc arts

Muziek maken of luisteren?

Muziek maken of luisteren?

01-04-2019

Jouw muziekbeleving ook in de toekomst? Voorkom blijvende gehoorschade!

Speel je in een bandje? Ga je graag naar concerten en muziekevenementen? Wil je blijven genieten van je favoriete muziek zonder kans op gehoorschade? Dan zijn onze op maat gemaakte oordoppen de oplossing. Het aantal jongeren dat de diagnose ‘levenslang blijvende gehoorbeschadiging’ krijgt, neemt schrikbarend toe. Langdurige blootstelling aan te harde muziek is hiervan dikwijls de oorzaak. Niet alleen als gevolg van het dragen van mp3 oortjes, maar juist ook door het bezoeken van muziekfestivals waarbij de muziek steeds luider staat, met piepende oren tot gevolg.

Universele oordoppen voorkomen wel gehoorschade, maar beperken ‘jouw muziekbeleving’. De muziek klinkt dof doordat alleen de hoge tonen worden gedempt. Onze op maat gemaakte muziek-oordoppen zorgen voor een vlakke filtering waardoor het geluid gelijkmatig wordt gereduceerd terwijl de klankkwaliteit behouden blijft. De muziek-filters zijn leverbaar in verschillende vlakke demping zodat de oordoppen precies kunnen worden afgestemd op jouw muziekvoorkeur.
 

Het toepassingsgebied van op maat gemaakte oordoppen is groot:

• motor/cabrio rijden, vliegen, muziekevenementen, schietsport • werken in een lawaaierige omgeving • geconcentreerd werken • in-ear monitoren voor muzikanten, geluidtechnici en audioliefhebbers • in-ear communicatie voor security, EHBO, handhaving openbare orde • zwemdoppen voor een waterdichte afsluiting van de gehoorgang

Medico-otoplastics.nl levert hoogwaardig op maat gemaakte oordoppen. Door een afdruk te maken van je oren, zitten de oordoppen letterlijk als gegoten. Het ingebouwde filter houdt hinderlijke geluiden tegen en laat belangrijke geluiden door. Onze jarenlange advisering op akoestisch gebied en uw persoonlijke geluidbeleving zorgen ervoor dat we de juiste oordoppen en filters ontwerpen.

Medico-otoplastics.nl maakt onderdeel uit van bureau ATA, een adviesbureau op het gebied van lawaaibeheersing en arbeidsveiligheid.

Uw adviseur en leverancier voor gehoorbescherming op maat

Marc Arts | Zanddijk 30, Escharen | 06-20122109 | info@bureauATA.nl | www.bureauATA.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09062 - Salas Catering