column Marieke van Deursen

Herontdek je eigen schoonheid

Herontdek je eigen schoonheid

01-04-2019

Voel je je minder mooi de laatste tijd? Word je ongelukkig van elke nieuwe rimpel, extra kilo of is je lichaam veranderd door bijvoorbeeld een operatie? Hier kun je heel onzeker en verdrietig van worden. Het goede nieuws is dat je dit kunt veranderen.

Natuurlijk, we veranderen als we ouder worden. Maar vaak zijn het de vervelende ervaringen die zorgen dat we ons minder mooi voelen. En voel je je minder mooi, dan is dat exact wat we bevestigd zullen zien in ons dagelijks leven.

De oorzaak hiervan is vaak groter dan alleen het niet meer voldoen aan het schoonheidsideaal. De oorzaak kan al in je jeugd liggen of zelfs een litteken zijn van een trauma uit een vorig leven. Samen met jou ga ik kijken naar wat jij nodig hebt om dit te helen. Een energiereading en healing bijvoorbeeld zouden hierbij ondersteuning kunnen geven.

Zou het niet heerlijk zijn om je lekker te voelen in je eigen lijf? Om gewoon jezelf te kunnen zijn zonder steeds kritisch te zijn op jezelf?

Herken jij dit, voel je je ongelukkig met je uiterlijk en wil je hier graag vanaf? Neem dan eens vrijblijvend contact met me op.

Mijn naam is Marieke van Deursen en ik heet je welkom bij mijn praktijk Angels&Magic. Ik ben al langere tijd bezig met spirituele hulpverlening in de vorm van onder meer energiereadings en healings.

In mijn praktijk begeleid ik mensen met de hulp van de Engelen door kaartleggingen, fotolezingen, energie readingen en healingen.

marieke@angelsandmagic.nl | www.angelsandmagic.nl | FB:Angels&Magic | Instagram: angelsandmagic

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11088 Dive & Air / Duikflessenvullen.nl