column

Hoe het allemaal begon

Hoe het allemaal begon

01-06-2019

Als je al bijna 30 jaar samen bent en heel wat samen hebt meegemaakt, groei je vaak vanzelf met elkaar mee. Zo ben ik de yoga ingerold, ook al heeft het wel even geduurd voor ik echt overstag ging.

Kundalini yoga lessen

Linda zat al in de yoga toen ik haar leerde kennen en ik was altijd wel geïnteresseerd in het gebied tussen hemel en aarde. Van haar hoorde ik dingen die ik diep van binnen ondanks mijn nuchtere (Friese) kijk op het leven ook dacht, dat was onze klik. Zo ging het zo´n zes jaar geleden. Wij woonden toen in Zuid-Spanje en Linda ging yogalessen geven op het Strand van Nerja en ik ging mee om de matjes te dragen. Als je dan toch daar bent kan je ook net zo goed mee doen. Het is in ieder geval goed voor mijn rug dacht ik.

Maar de aanhouder wint, want de groepen werden groter en groter. Soms wel dertig man. Super gewoon! In die periode werd Linda gegrepen door Kundalini yoga en ging al snel de docentenopleiding doen, waardoor haar lessen veranderden.

Zo werd Kundalini yoga een soort “verslaving” als ik door omstandigheden lessen moest missen (druk in ons restaurant). Dan merkte ik dat al snel eerst aan mijn lichaam, maar ondertussen merkte ik ook dat de yoga meer met mij deed, iets waar ik nog niet de vinger op kon leggen.

En voor mij is dat dat ik mij bewuster ben van alles wat ik doe en zo veel meer kan genieten, maar ook bewuster ben van mijn pad dat ik in dit leven mag bewandelen en heb zeg maar de rode draad hierin ontdekt. Nu ben ik op het punt dat ik iedereen dit gevoel gun en kennis wil laten maken met Kundalini yoga en NineMinMax bedrijfs yoga.

Sat Nam Jan Hidde

Ik houd me al meer dan dertig jaar bezig met yoga, maar toen zo’n vijf jaar geleden Kundalini yoga in mijn leven kwam, voelde ik pas echt dat ik mijn pad gevonden had. We hebben tegenwoordig ongelimiteerd toegang tot kennis, maar vergeten dat we al een oneindige bron van wijsheid binnen in ons hebben. Want als je om je heen kijkt, lijken we niet gelukkiger, gezonder en tevreden. Voor jezelf leren zorgen is voor ons allemaal een lifetime job, van daaruit kun je steeds ruimhartiger geven. Kundalini yoga heeft hier krachtige en mooie technieken voor.

Kundalini Yoga Linda Linda en Jan Hidde Landstra 06-19300945 www.kundaliniyogalinda.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


09062 - Salas Catering