bruisende zaken

Voorkom gehoorschade  tijdens motor- of cabriorijden

Voorkom gehoorschade tijdens motor- of cabriorijden

01-06-2019

Met plezier motor- of cabriorijden?

Het toepassingsgebied van op maat gemaakte oordoppen is groot: • motor/cabrio rijden, vliegen, muziekevenementen, schietsport • werken in een lawaaierige omgeving • geconcentreerd werken • in-ear monitoren voor muzikanten, geluidstechnici en muziekliefhebbers • in-ear communicatie voor security, EHBO, handhaving openbare orde • zwemdoppen voor een waterdichte afsluiting van de gehoorgang

Mooi weer. Je motor of cabrio staat er weer stralend bij en het is tijd voor een gezellige rit. Gezellig? Dat is het zeker als je toert over dijken en kronkelende wegen. Vervelend wordt het windgeruis als je op de snelweg bent. Oorverdovend en vermoeiend, met als gevolg dat de aandacht op het verkeer afneemt en het daardoor zelfs gevaarlijk wordt.

Het is algemeen bekend dat bij langdurige blootstelling aan te hoge geluidsniveaus op den duur blijvende gehoorschade optreedt. Uit metingen blijkt dat bij rijsnelheden vanaf 100 km/uur geluidsniveaus van 105 dB(A) geen uitzondering zijn.

Onze op maat gemaakte oordoppen zorgen ervoor dat ze perfect onder de moterhelm passen en dat bij cabriorijders de wind gestroomlijnd langs de oren gaat. Het ingebouwde geluidsfilter houdt het windgeruis tegen, terwijl noodzakelijke waarschuwingssignalen hoorbaar blijven.

Medico-otoplastics.nl levert hoogwaardig op maat gemaakte oordoppen. Door een afdruk te maken van je oren, zitten de oordoppen letterlijk als gegoten. Het ingebouwde filter houdt hinderlijke geluiden tegen en laat belangrijke geluiden door. Onze jarenlange advisering op akoestisch gebied en uw persoonlijke geluidsbeleving zorgen ervoor dat we de juiste oordoppen en filters ontwerpen.

Medico-otoplastics.nl maakt onderdeel uit van bureau ATA, een adviesbureau op het gebied van lawaaibeheersing en arbeidsveiligheid.

Marc Arts Zanddijk 30, Escharen 06-20122109 info@bureauATA.nl www.bureauATA.nl

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).


11088 Dive & Air / Duikflessenvullen.nl