Bruisende Zaken

Een  magisch  iets!

Een magisch iets!

01-09-2019

Als meisje droomde ik van een huwelijk in het buitenland. Het leek me magisch. Een blauwe zee, wuivende palmbomen en zon. Beter dan het onvoorspelbare weer in Nederland. Het is er niet van gekomen! Dat ik jaren later een nieuwe carrière startte als weddingplanner aan de Costa del Sol, was iets wat ik toen niet had bedacht, maar wat net zo magisch voelt.

Droom je ook van een huwelijk onder de Spaanse zon?

Het idee ontstond toen ik mijn partner Bas ontmoette. Hij is de eigenaar van een prachtige locatie, Mijas-Residence, waar steeds meer huwelijken plaatsvinden. Voor ik naar Spanje vertrok om met mijn liefde te gaan samenwonen, werkte ik als communicatieadviseur en eventplanner. Organiseren zit dus in mijn bloed. En hoewel een zakelijk evenement anders is dan een bruiloft, zijn er ook veel overeenkomsten. Logistiek, planning en inrichting om er een paar te noemen.

Voor bruidsparen mag ik de mooiste dag van hun leven regelen. Dat is sowieso speciaal. En niets geeft mij meer voldoening dan ervoor te zorgen dat hun dag vlekkeloos verloopt. Wat het ook bijzonder maakt, is dat ik er nooit alleen voor sta. Bas helpt mij waar hij kan. ‘Het komt goed’, is wat hij altijd zegt als het niet zo gaat zoals ik wil. En dat klopt. Want als het gezegd wordt uit liefde, komt het ook altijd goed.

Kijk voor meer informatie op www.trouweninspanje.nl en neem contact met mij op.

Los Espartales 3 | 29650 Mijas, Málaga | Andalusië, Spanje 0031-638532320 | info@trouweninspanje.nl | www.mijas-residence.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).