thema

Een droombruiloft in Marbella

Een droombruiloft in Marbella

01-09-2019

Trouwen onder de Spaanse zon in Marbella, het is een droom voor veel mensen. In Marbella en omstreken vind je talloze prachtige trouwlocaties. Of je nu uitgebreid uitpakt of juist voor een sobere bruiloft gaat, in Marbella beleef je ongetwijfeld een sprookjeshuwelijk!

Ga jij voor een spetterend trouwfeest waar over na wordt gepraat?

Trouwen op het strand

Elkaar het ja-woord geven op het strand, wie droomt er niet van? Met een kustlijn van 27 kilometer is Marbella de perfecte bestemming voor een bruiloft op het strand. Beleef een intieme bruiloft met een kleinschalige setting of pak juist groots uit met een chique knalfeest. Op Marbella kun je alle kanten op

Vier de liefde in een luxe club

Marbella is de perfecte plaats voor luxe en exclusiviteit. Hippe beachclubs, rooftop bars van chique hotels, paradijselijke hotels of zelfs een kasteel. Op Marbella vind je gegarandeerd de trouwlocatie van jouw dromen. Ga jij voor een spetterend trouwfeest waar nog lang over na wordt gepraat? En wil je jouw bruiloft graag groots vieren? Dan is Marbella de place to be!

Intieme sfeer in een groene omgeving

Naast zee en beachclubs, biedt Marbella ook een prachtige groene omgeving. Je vindt hier meerdere mooie locaties in de weelderige natuur waar je een rustige en kalme sfeer treft. Sluit je even af van de buiten- wereld om optimaal te genieten van jullie bijzondere dag.

weddingplanner

Kom je er qua organisatie zelf niet helemaal uit? Schakel gewoon de hulp in van een weddingplanner. Elly Persons van Trouweninspanje.nl vertelt je daar op de volgende pagina meer over.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).