bruisende zaken

Geen job is te groot of te klein

Geen job is te groot of te klein

01-10-2019

In Spanje is het héérlijk vertoeven. Daar kwam ook Pia Reekmans achter tijdens haar studie Spaans in Málaga. In 2017 besloot ze dan ook definitief van België naar Spanje te verhuizen om daar vervolgens de onderneming S.O.S. PIA te starten. Een unieke onderneming waarmee ze Nederlanders en Belgen uit de nood helpt aan de Costa del Sol.

“Jouw eerste hulp aan de Costa del Sol”

Een taalbarrière

Pia merkte dat er veel Nederlandstaligen aan de Costa een betrouwbare contactpersoon missen. Een persoon die dezelfde taal spreekt en zo jouw spreekbuis wordt, maar ook iemand die je vooral snel vooruit kan helpen. Of je nu al eigenaar bent van een woning, er nog van droomt of al definitief gesetteld bent in Spanje, er is altijd wel iets waarbij je de hulp kan gebruiken van een local. Na de aankoop van je tweede verblijf sta je er immers weer alleen voor en daar speelt Pia graag op in. Ook met de typische Spaanse bureaucratie kan ze jou een handje helpen, zoals het aanvragen van een NIE, een licentie voor korte termijn verhuur of het openen van een bankrekening.

ALTIJD BEREIKBAAR

De Vlaamse mentaliteit en drive is Pia na die jaren in Spanje absoluut niet verloren. Je kan dus met al je vragen
- groot of klein
- persoonlijk bij haar terecht. Er is geen sprake van een vast kantoor, waardoor je voor contact ook niet gebonden bent aan vaste uren of locatie. En zoals het een goede Belg betaamt, spreekt ze niet enkel Nederlands, maar ook vloeiend Frans en Engels.

WACHT NIET LANGER

Ervaar jij een of ander probleem aan de Costa del Sol en kom je er zelf niet uit? Of mis je die persoon ter plaatse die altijd bereikbaar is? Neem dan vandaag nog contact op met S.O.S.PIA. Bang dat jouw vraag niet behandeld kan worden? Geen zorgen! Pia hanteert geen vast takenpakket en zal dus altijd kijken hoe ze jou kan helpen! Over efficiëntie gesproken!

Pia Reekmans | Málaga, Spanje +34 663729471 | info@sospia.com | www.sospia.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).