bruisende zaken

Vakantievieren met een grote goep of klein gezelschap?

Vakantievieren met een grote goep of klein gezelschap?

01-10-2019

Wil je graag met je familie of een groep vrienden vakantie vieren in een mooie en luxe accommodatie? Kijk dan eens op www.mijas-residence.com. Deze droomlocatie heeft alles in huis om jullie een onvergetelijke tijd te bezorgen.

Ga voor meer informatie naar www.mijas-residence.com of www.homeaway.nl (ref.nr. 10407544).

Op een paar minuten rijafstand van het pittoreske bergdorp Mijas Pueblo en op vijftien minuten rijafstand van Malaga airport ligt deze prachtige residentie die ruimte biedt aan zesentwintig gasten. De accommodatie bestaat uit een luxe villa met in totaal acht slaapplaatsen (vier slaapkamers en twee bad- kamers) en vijf comfortabele en mooi ingerichte appartementen met in totaal achttien slaapplaatsen (zes tweepersoonsbedden en drie slaapsofa’s). Ze zijn samen of apart van elkaar te huur. Het complex heeft een natuurstenen zwembad, een buitenbarbecue, een tuin met voldoende ligbedden en een loungeruimte met een sfeervolle bar.

Wil je de koude wintermaanden ontvluchten? Dan is een verblijf voor een langere periode in de villa of een van de appartementen ook mogelijk.

Wist je dat Mijas Residence ook een trouwlocatie is?

Los Espartales 3 | 29650 Mijas, Málaga | Andalusië, Spanje 0031-638532320 | info@trouweninspanje.nl www.mijas-residence.com

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).