thema

De grootste wandelvierdaagse van Spanje

De grootste wandelvierdaagse van Spanje

01-10-2019

17, 18, 19 en 20 oktober is het weer zover: duizenden lopers beginnen aan een gezellige wandeltocht door het mooie landschap van Marbella. Dankzij de Nederlandse organisatie, mooie routes en bovenal gezellige sfeer, reizen er jaarlijks vele Nederlanders af naar het zuiden van Spanje voor Marbella 4 Days Walking.

Dankzij de sfeer kan iedereen deze sportieve uitdaging aan!

Kies zelf je afstand

Dagelijks vertrekt de vierdaagse vanaf het Plaza del Mar aan de boulevard van Marbella. Je hebt steeds keuze uit drie verschillende routes: van 10, 20 en 30 kilometer. Ook bepaal je zelf hoeveel dagen je meeloopt. De routes voeren je door de stad, natuur en langs de stranden. Op de laatste dag wordt alle inspanning groots beloond. Over de Vía Gladiolo loop je terug naar het Plaza del Mar waar je met luid gejuich wordt begroet.

Vrijwilligers

Vanaf jaar één is Marbella 4 Days Walking een groot succes. Dat komt mede dankzij de vrijwilligers. Ruim vijftig mensen dragen elk op hun eigen manier een steentje bij om een mooi evenement neer te zetten. Ook houdt de organisatie rekening met het milieu. In plaats van wegwerpflesjes ontvangen alle deelnemers een hervulbare fles die op diverse punten kan worden bijgevuld met schoon drinkwater.

Fiëstas

Bij een vierdaagse hoort een goed feestje. Daarom is er tijdens Marbella 4 Days Walking van alles te beleven in de stad. Van woensdag 16 oktober tot en met zondag 20 oktober treden er op het Plaza del Mar diverse bands en dj’s op. Zij zorgen ervoor dat niemand stil blijft zitten. Want na een dag wandelen is het tijd voor een feestje!

Wil jij Marbella eens van een andere kant zien?

Schrijf je dan in voor de Marbella 4 Days Walking voor een onvergetelijke ervaring! Ga daarvoor naar marbella4dayswalking.com.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).