Thema

Marbella buiten het hoofdseizoen

Marbella buiten het hoofdseizoen

01-10-2019

In de maanden juli en augustus barst het in Marbella van de vakantiegangers. Heel gezellig, maar soms wel een beetje druk. In het voor- en naseizoen is het een stuk rustiger en nog steeds bijzonder aangenaam. Sterker nog, buiten het hoofdseizoen kun je pas écht genieten van al het moois dat Marbella te bieden heeft.

Heerlijk als je het najaar wilt ontvluchten

Het zonnige zuiden

De Costa del Sol heeft haar naam niet voor niets gekregen. Niet alleen in de zomer, maar ook in het najaar is er volop zonneschijn. Zelfs in oktober zijn aangename temperaturen rond de 23 graden geen uitzondering. Heerlijk als je het najaar wilt ontvluchten om nog even te genieten van de zon.

Kom helemaal tot rust

In het naseizoen zijn er in Marbella een stuk minder toeristen, maar het is er nog altijd ontzettend gezellig. Er hangt een ontspannen en ongedwongen sfeer. Struin op je gemak door het oude stadscentrum, geniet van een uitgebreide tapas lunch of lees een goed boek tijdens een dagje strand. Soms is de Spaanse zon op je snoet en even helemaal niets doen alles wat je nodig hebt.

Meer dan zon, zee en strand

Naast talloze mooie stranden en aangename temperaturen heeft Marbella nog veel meer te bieden. De stad heeft een rijke geschiedenis en ook in de omgeving is van alles te beleven. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het nabijgelegen Málaga of de rots van Gibraltar. Nu het minder druk en minder heet is dan in de zomermaanden, is het ideaal om de cultuur van Marbella en omgeving te gaan verkennen.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).