Thema

Een balletje slaan in Marbella

Een balletje slaan in Marbella

01-11-2019

Ben je op zoek naar een prachtige golfbestemming in het zuiden van Spanje? Dan ben je in de omgeving van Marbella aan het juiste adres. Andalusië telt meer dan honderd golfbanen met veel variatie in niveaus. Zo kan iedereen een balletje slaan onder de heerlijke Spaanse zon.

GA JIJ DE UITDAGING AAN?

Ontsnap aan de kou

In de omgeving van Marbella zijn 36 golfclubs die de moeite waard zijn om te bezoeken. Ze hebben allemaal één ding gemeen: heel het jaar is het genieten van warme temperaturen. Zo ligt de temperatuur elk jaar gemiddeld boven de achttien graden. Hierdoor is het een geweldige golfbestemming, zeker als het in eigen land veel te koud is.

Bijzondere banen

Santa Clara Golf Marbella is één van 's werelds beroemdste golfbanen. Deze vind je op slechts tien kilometer ten oosten van de stad. Het is niet alleen een van de beste golfbanen van de Costa del Sol, maar de baan is ook ontworpen door de Spaanse golfbaanarchitect Enrique Canales Busquets. Dit deed hij met respect voor de natuur. Andere opmerkelijke golfbanen in de buurt zijn Real Club de Golf Las Brisas, Aloha Club de Golf en Club Golf Resort. Deze liggen allemaal binnen een straal van 25 kilometer van de stad.

Geniet van golf

Tijdens een bezoek aan Marbella kun je dus gemakkelijk genieten van veel golfplezier. Dit maakt je vakantie waarschijnlijk nog een stuk leuker. Voeg deze activiteit daarom vandaag nog toe aan de planning van je vakantie of boek een complete golfreis. Je zult ervan terugkomen met een glimlach van oor tot oor.

Delen


MEER BRUISENDE ZAKEN


EDITIE VAN DE MAAND


bekijk vorige edities


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE MET DE BRUIST NIEUWSBRIEF

 

Mocht je de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, dan kun je je onderaan de desbetreffende nieuwsbrief eenvoudig afmelden.

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Je persoonlijke gegevens worden niet aan derden verkocht of verstrekt zonder dat er door jou toestemming wordt gegeven. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG).